Uneton, levoton, rahaton, jaksamaton

Välillä tulee synkempiä päiviä. On ollut jälleen pidempi uneton jakso ja sen huomaa muustakin kuin silmänalusista.
Painoa kertyy, kun mussutan yön pimeinä tunteina tunteisiini, energiaa ei riitä mihinkään kotijuttuja kummempaan ja innostuneisuus puuttuu kokonaisuudessaan.

Asiaa ei auta se, että määräaikainen eläke(/kuntoutustuki) päätös ei ole tullut. Minulla on haettu sitä vielä ainakin vuodeksi eteenpäin, onhan minulla lääkekokeilutkin (Madopar kokeilussa tällä hetkellä Sinemetin sijaan josta tuli himputinmoinen kutina ja ihottuma) kesken.
Ja niin, kipuja ja selkä palasina.

Niin siis tuosta eläke-hakemuksesta. Kävin viime vuoden puolella ajallaan neurologilla. Sieltä lääkärin todistus lähti ajallaan Kelaan, josta (jatkohakemus kun oli) se piti lähettää välittömästi Ilmariselle.
Soitin eri asian vuoksi Kelaan alkuvuodesta. Kysäsin samalla hakemukseni perään ja sehän olikin vielä Kelassa!! Voi kökkö. Pitäisi aina tajuta kysellä ilmeisesti koko ajan perään.... No nyt olen tilanteessa, jossa tähän väliin on haettava työttömyystukea. Ilmoittauduttava työttömäksi työnhakijaksi jne, koko hoito. Ilmeisesti Ilmarisellakin jotain alku vuosi ruuhkaa on lisäksi 
Onneksi minulla on liiton päivärahaa vielä jäljellä niin ei tarvitse luottaa työttömyystukea Kelan käsiin, ainakaan nyt. Tilanne on eri jos eläkkeen jatkohakemus ei mene läpi. Paljoa päiviä mulla ei ole YTK:ssa enää.

Loppuun runonen kirjoittajana ihan vaan minä.


Rakennetaan tulevaisuutta menneisyyden kautta, vaikka tärkeintä olisi juuri nyt

Missä menevät rajat, hulluutta on monenlaista, mistä tiedän olenko häiriintynyt 

Kuljen ilman luotsia, virheilläni teen vahinkoa
On vaikeaa olla, kun mieli on särkynyt

Menneet vaativat, ne tönivät, huutavat 
Kuinka ohjata avomereltä satamaan 
ilman, että jotain minusta jää puuttumaan 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kolonoskopia. Mitä, kuinka, millainen?!

Kuvitteellinen Etsivä etsimässä olenko Ok

Psyykkis-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus