Myönteinen määräaikainen eläke päätös

Uudet päätökset määräaikaisesta eläkkeestä tulivat, ensin Ilmarisen ja sitten Kelan. Ilmeisesti siitä, että soitin, soitin ja soitin perään oli hyötyä, molemmissa.
Nythän päätöksiin ei kuitenkaan lopulta mennyt yhtään niin kauan kuin ensin "uhkailtiin".
Tyytyväinen!!

Nyt pitää hakea uudestaan vain vielä eläkkeensaajan hoitotuki, jota ehdin saada 6kk kun se nyt eläkkeen katkeamisen takia myös tietenkin katkesi. Se mitä en tajunnut oli, että joudun hankkimaan sitä varten nyt sitten uuden C-lausunnon lääkäriltäni. Koska edellinen hakemus sisältää 7kk vanhan lääkärintodistuksen. Kela tarvii max.6kk vanhan. Hoh.

Tänään on dopaherkän dystonian tienoilta neurologin soittoaika tässä kohta puoliin.
Madopar ei ole ollut minulle yhtä tehokas lääke kuin mitä Simenet oli, mutta on se tehonnut silti ja toivon nyt saavani luvan nostaa sen annosta hieman enemmänkin.
Lisäksi ajattelin kysyä mahdollisuutta Rivatril reseptiin, koska välillä esim.sairaana tai suuren rasituksen jälkeen saan edelleen hallitsemattomia, rajuja tärinä/kouristuskohtauksia.

Fysioterapiassa tapahtuu myös edistystä. Käyn nyt 1-2 krt viikossa ja joka kerralla käyn 20-30min myös Neurosonicissa. Ja nyt kun olen pidemmän aikaa sitä käyttänyt niin voin todeta hyödyt. Kyllä, nukun paremmin käytyäni siinä. Kahden peräkkäisen kerran vaikutus yltää muutamaankin yöhön, jos käyn kerran viikossa niin nukun ainakin sen seuraavan yön paremmin.
Lisäksi aineenvaihdunta kiihtyy ja vapina rauhoittuu, jalat tuntuvat sen päivän ajan kevyemmiltä ja helpommilta.

Valitettavasti seuraava hakurumba on edessä. Tarvitsee nimittäin hakea uusiksi Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen. Senkin kun saa vain vuodeksi, tai ainakin minä olen saanut.
Siitäkin pitää puhua tämän tänään soittavan neurologin kanssa.

Mutta kaiken kaikkiaan, vähän kivempi taas olo kun saa vuoden hengitellä rauhassa raha-asioiden suhteen, keskittyä vain siihen, että voisin paremmin, jaksaisin enemmän ja saisin sen avun  jota tarvitsen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kolonoskopia. Mitä, kuinka, millainen?!

Kuvitteellinen Etsivä etsimässä olenko Ok

Psyykkis-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus