Pyykkiä, musiikkia ja faktoja

Ulkona on harmaata, märkää ja kylmää. Oikein hyvä ilma sohvalla lämpöpeiton alla, paljon kynttilöitä palamassa ja kuunnellen musiikkia (tai no kuunnellen ja katsellen) YouTubesta.

Tällä hetkellä päällä Kygo: Happy now.

Koitan hieman kerätä energiaa siivoukseen, mutta toisaalta mietin ettei niitä pölyjä näy kynttilän valossa, ehtishän sitä huomennakin.

Pyykkikone on sentään päällä.
Ihailen ihmisiä, jotka jaksavat pyörittää konetta joka päivä (tähän mieheni kommentoisi, ettei kukaan sitä konetta pyöritä, hah hah...).
Meillä todellakin olisi tarve sille. Mies ja teini hikoilevat kuin porsaat (mikä on muuten paikkaansa pitämätön sanonta, "hikoilee kuin sika", koska faktahan on, että siat eivät hikoile, vaan hoitavat lämmönsäätelynsä ulkoisin keinoin, esim.rypemällä,jolloin ihoon tarttunut savi haihduttaa kosteutta hitaasti).
Meillä ei todellakaan voi laittaa (farkkuja lukuunottamatta, nekin haistellaan ennen uusiokäyttöä) samaa paitaa esim.seuraavana päivänä. Vaikka kuinka olisi deodorantti käytössä, kuten tietenkin on.
Olen kyllä.miettinyt, että toimisikohan ne apteekin onko se nyt TripleDry tmv tehodeot paremmin?? Ainakin niille päiville, jolloin on liikuntaa tiedossa tmv?

No joka tapauksessa  meillä pyykit kertyvät viikonlopulle.
Meillähän on 80m2 kolmio ja neljä henkeä. Kodinhoitohuonetta ei siis todellakaan löydy (I wish.....) ja kylppäri jossa on pyykinpesukone-kuivausrumputorni on samalla wc. Eli pyykkihuone/wc/kylppäri-ydistelmä. Kompaktia, eikä ko in käte ää. Mutta näillä mennään.
Likaisia pyykkejä varten kylpyhuoneen pitkässä kaapissa on alaosassa tila pyykkikorille. Ei sellaista kiinteää koria, ihana vain tilaa. Mulla on siinä Ikean iso pyykkipussiteöinehässäkkä.
Arvatkaapa meneekö kenenkään muun kuin minun pyykit ikinä siihen pussiin?
Ei. Kukaan ei edes avaa kaapinoveavaan pudottaa pyykkinsä siihen oven eteen. Kyllästyin värkkäämään miespuolisten kalsaripyykin ym kanssa ja laitoin kohtaan johon ensin vain käsistä kaikki pyykit putosi ison kestokassin.
Toimii! Nyt ne pyykit pudotetaan siihen. On sekin parempi kuin lattialle.
Kun ei ne sinne kaappiin mene muistuttelusta huolimatta.
Nyt se kassi sentään on helppo nostaa vaikka suihkuverhon taajoa joku on tulossa tmv.

Nyt soi Little mix: Woman like me.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kolonoskopia. Mitä, kuinka, millainen?!

Kuvitteellinen Etsivä etsimässä olenko Ok

Psyykkis-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus