Kuumaa kesää!

3 viikkoa enää poikien koulun alkuun. Ihme miten tää aika kulkeekin niin nopeasti! Isompikin täytti jo 15v! Muistan tasan kuinka itsenäinen olin jo silloin itse. Kolmatta kesää töissä, reissasinkin. Oma poitsuni on toista maata, mutta noh, en voi sille mitään.

En aio jauhaa siitä kuinka kuuma nyt on ollut (mutta c'moon! +33!!), aion kuitenkin muistuttaa siitä, ettei se kuuma ja aurinko ole kaikille kivaa! Ja nyt vedän esiin sen pitkäaikaissairas-kortin! Mutta ihan todella! Siinä samalla kun kaikki hilluvat beachillä bikineissään niin voisi pysähtyä miettimään kuuluuko lähipiiriin vanhus, pitkäaikaissairas tmv. Jos kuuluu niin tsekatkaa heidän vointi, varsinkin jos ovat yksinäisiä ihmisiä tai vanha pariskunta jne.
Jo pelkkä lähikauppareissu näillä helteillä voi viedä tajunnan rajamaille heikompikuntoisen, saati jos ei jaksa/pysty edes sinne kauppaan.
Kun niin paljon puhutaan, ettei jätetä vauvoja/eläimiä autoon/suoraan aurinkoon tmv niin ei myöskään mummoja yksiöön.

Muistan ikuisesti meidän ekan kesän (2003) Isomman kanssa ja samanmoiset helteet ja parvekkeeton yksiö asumuksena Vantaalla. Yksi pikkuinen tuuletusräppänä ja jättikokoinen ikkuna etelään, huhhuh.
Tuli kiire Naistenklinikalta kotiin päästyä miehellä Ikeaan ostamaan pimentävää rullaverhoa (vielä sellainen lämpöä "torjuva" malli, eli ulkopuolelta hopeahtava).
Siitä huolimatta kylvimme hiessä pikkumiehen kanssa silloin!

Ensi viikonkin on luvannut hellettä, ainakin tänne lappiin. Minä koitan sietää (ja salaa odotan syksyä ja talvea innoissaan ..) ja olla onnellinen kaikkien kesää, grillausta ja kärpäsiä ym muuta höpöä rakastavien ihmisten puolesta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kolonoskopia. Mitä, kuinka, millainen?!

Kuvitteellinen Etsivä etsimässä olenko Ok

Psyykkis-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus