Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kevät kurkkii ikkunoista...

....jotka ovat vielä pesemättä, perkules. Suuret oli suunnitelmat loppuviikolle ja tälle alkavalle viikolle, mutta mr.Influenssa päätti tulle vierailulle perheeseemme. Ja jäädä.

Pää täynnä räkää ei juokse ajatus ja kohta tulee täyteen
viikko sisätiloissa neljän hengen kesken. Jokaisella oma versionsa taudista ja jokainen vielä eri vaiheessa sairastamisessa. Klaustrofobia iskee.

Noh, jokainen päivä on eteenpöin ja paistaa se aurinko joskus sitten turisemattomaan nenäänkin (ja vuotamattomiin silmiin).

Tervehtymistä odotellessa!

6 kommenttia:

 1. Tänä talvena tuntuu nuo lenssut olevan normaalia ärhäkkäämpää sorttia. Meilläkin kaatui koko perhe samaan aikaan ja en muista sellaista tapahtuneen. Ei ollut ketään apteekissa kävijää :D Pikaista paranemista sinne, jos olette jo viikon kärvistelleet niin kyllä te olette siellä varmasti jo voiton puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poskionteloihinhan ja korviin tää meillä meni, mulla ja Isommalla. Nyt 10 päivän antibioottikuurit menossa. Pikaista tehoa toivoen :)

   Poista
 2. Toivottavasti voit jo paremmin <3 Oikein mukavaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä voittaa-olo tuli vasta nyt pääsiäisvkl. Hirveen pitkä tauti! Tuntuu tosin olevan suuresti tätä liikkeellä täällä. Me muut ollaan nyt terveitä niin mies sit lopulta sai influenssan myös..

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)