Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 19. helmikuuta 2015

Pitkä Bob

Koska tietokoneen hajoamisen vuoksi koitan blogata kännykällä ja kuvakin on taattua "mahtavaa" itse napattua kännykkäkuva-laatua niin en tiedä miten surkeasti se nyt mahtaakaan toimia, mutta jospa tuosta jotain osviittaa saa!

Jotkut ehkä muistavatkin katastrofaalisia kampaaja käyntejäni :)
Ja sitä, kuinka fanaattinen hiusten kanssa olen :)

100% hiushullu.

Löysin vihdoin viimein edellisen kampaajani yllättävän lopettamisen jälkeen uuden kampaajan (ei lapset ole pätevä syy, ei kampaajalle, josta olen riippuvainen!)!
Tämän yllättävän lopettamisen vuoksi etsin iäisyyden (vuoden?) uutta kampaajaa ja lopulta heittäydyin villiksi ja annoin hiusten rehoittaa, kun en halunnut tuhlata aikaa ja rahaa surkeisiin kokeilun.
Sitä suurempi iloni oli nyt viimeisimmän käynnin jälkeen!

Skeptisenä selitin kampaajalle mitä halusin. Halusin tummanruskean, miltei mustan tukkani vaaleammaksi ja tämän nyt niiiiiin IN olevan long bob-mallin.
Sitä saa mitä tilaa. Kerrankin. Vai mitä mieltä olette?
H-a-p-p-y :)

12 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset ja todella hyvin kännykällä sujuu postaaminen aivan selvästi. :)

  Aurinkoista viikkoa. <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Näpytteleminen on tuskastuttavaa, mutta menihän tuo, tulisipa pian tietokone huollosta, se on ainoa millä oikeasti osaan kirjoittaa :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis leikkaus ja väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) aamulla ihanaa katsoa peiliin, kun ei ole entinen peikkopehko enää :)

   Poista
 4. Tosi hieno kampaus. Kannatti siis etsiskellä sopivaa hiustaiteilijaa. Minulla on vähän sellaisia fiiliksiä, että kun käy samalla kampaajalla vuosikausia, on turha toivoa muutosta, koska kampaajan mielestä minun on näytettävä samalta koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus vaihtaminen kannattaa jos haluaa kunnon muutosta... mutta on siinä riski et tuleekin uudelta kampaajalta ulos tosi pettyneenä ja sateenkaaren väreissä, kuten mulle kerran kävi :D

   Minä leikkaan lehdistä ja netistä tulostan kuvia kampauksista ja väreistä jotka on "mun näköisiä" tai jos haluan tiettyä väriä. Antaa paremman kuvan kampaajalle kuin sanallinen kuvailu :)

   Poista
 5. On se upea :) Ja ihanan värinen :) Tämä ei nyt liity hiuksiin, mutta oletko kokeillut tattaripuuroa? Olen nyt jonkin aikaa syönyt ja tekee vatsalle tosi hyvää. Haisee hirveältä ja makukaan ei helli suuta, mutta massu kiittää. Jos se olisi sellainen mikä menisi niinä päivinä kun sun vatsa ei halua kuin riisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, Kiki! Enpä ole kokeillut ja koska Pienemmällekin pitäs just kokeilla tattaria niin tulipa sopivaan saumaan, testaan samalla minullekin :D

   Poista
 6. Hyvältä näyttää!
  Mulla jatkuu tuskailu tukan kanssa, nyt siinä on tyylikäs hombre-värjäys, raidat ja pitkä bob - aika sekasotku :D.
  Pitäis löytää luottokampaaja (ja rahaa siihen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luottokampaaja kyllä on hyvä löytö. Oikeenlainen kampaaja ymmärtää myös kaks tärkeää asiaa: sen millaisen tukan tarvii arkeen ja sen että mallin pitää voida kasvaa ilman, että parin sentin kasvun jälkeen alkaa jo näyttää kamalalta :)

   Poista
 7. Kiva tukka! Munkin pitäisi tehdä tälle kuontalolle jotain... rastat oli niin kauan että olen edelleen vähän pihalla tukka-asioissa. Mieskin tasaisin väliajoin vihjailee ettei yli 5 cm juurikasvu välttämättä ole se kivoin mahdollinen lookki..... =D

  VastaaPoista
 8. Mulla on nyt sen verran lähellä omaa väriä et vaikka alkais näkymään niin en kupsahda kauhusta :D Aiemmin mustanruskeasta näytti alle aikayksikön kaljupäältä :) :)

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)