Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 18. joulukuuta 2014

SE Gloriaboxi!

Gloriabox tuli täysin samalla tavalla kuin Livbox ja se näytti täysin samalta kuin Livbox.
Mikä oli pienehkö pettymys.
Boxin "sisällys"
Toki tiedän takana olevan sama yhtiö, mutta silti olisin toivonut jotain erilaista, lupaushan oli aikuisemmasta luxuksesta?
Jopa tuotelista-lappunen oli identtinen.

Koska meillä on ollut viime aikoina kaaaaamala hoppu niin nyt olen laiskalainen ja laitan Gloriaboxin tiivistelmän kuvina ja muutamina lauseina vain, ei mitään syväanalyysia tiedossa siis.

Lyhyesti: En tilaisi tätä hintaansa (22,90e) todellakaan. Livbox vastaa tarpeeseeni ja on ihan yhtä hyvä ja alkuperäistilaajana maksan siitä ihanasta boxista vain sen 13,90e/kk.


Tätä boxi siis sisälsi.

Isot plussat luxushuulipunasta, joka
ei ole kirkkaanpunainen.
Jopa mies kehui tätä ruskehtavanpunertavaa sävyä!

Cloén tuoksu, ei kiitos, ei minun juttuni!

Glamglow naamio/rasva. Tuoksu on syötävän hyvä!
Ihanan suklaisen-toffeisen-vaniljainen.
Ja kasvot pehmeät, ultrasuperhyper-pehmeät ja hoidetut!

Osis+ en ole ehtinyt vielä kokeilemaan ja Cliniquetakin vasta kerran, en osaa sanoa juuta enkä jaata, eli ei mullistanut minun maailmaani.

Näistä ainoastaan Glamglow on sellainen, että jopa harkitsen ostavani uudelleen!


Vaikka huulipunan sävy on tosi kiva, niin se ei voita Avon-arvonnassa ollutta voitto-huulipunaani (kiitos edelleen, Tiia! Siitä tuli vakkarisuosikki!) jonka sävy on samankaltainen, latte.Tässä vielä pötkötyskuvat tuotteista ja alla kuvaa boxista laatikossaan, jossa näkee hyvin kuinka samankaltainen sisarboxinsa kanssa se onkaan!
Sitten lyhyesti muita kuulumisia:

Isompi vietti muutaman päivän sairaalassa ja me muut samaan aikaan huolissamme, tietysti.
Vielä emme ole ihan varmoja mikä oli, mutta tutkimuksissa ei mitään hälyttävää ja isoin epäily on, että pojalla oli massiivinen migreenikohtaus, joka kesti n.70h.

Nyt kotona on migreenipäiväkirja ja verenpainemittari ja äiti joka huokailee, että "Onneksi alkaa loma!"

Pojan opettaja pukkasi 6 (!!) koetta viime viikolle ja sekin oli tarpeeksi rasitusta. Isompi suoriutui mahtavasti, 4 x 9 ja yksi 7. Seiska tuli sairaalaviikonlopun jälkeen. Eikä se todellakaan ole mielestäni edes huono numero :)

Pienempi on innostunut siivouksesta (en valita) ja allergiaruoan laitosta.
90% itse leipomansa muffinsit on ihania ja pyykkit lajittelee ja ripustaa paremmin kuin isänsä.
Äiti istuu sohvalla ja ihmettelee, että jääkö hänelle kotihommia ollenkaan ;)

Kaikenkaikkiaan kaikki on siis mainiosti, kuitenkin. Varsinkin se, että parin päivän päästä syömme kakkua ja ihailemme todistusta.

Siitä viikko ja lumiloma kutsuu!

6 kommenttia:

 1. Hui, voi poikaparka! Meillähän on myös yksi lapsi jolla on migreeni diagnoosina. Isompia kohtauksia ei ole ollut varmaan lähemmäs pariin vuoteen, meillä perimmäiseksi syyksi taisi paljastua viallinen purenta. Ja kun oikomishoidot alkoivat niin helpottui migreenikin. Paha sanoa oliko kyseessä sattuma vai mikä siellä takana oli. Ei olla enää neuron puolella seurannassa mutta päästään kuulemma kyllä helposti takaisin tarvittaessa, sukurasitteena kun tuo migreenitaipumus kyllä löytyy.

  Mulla itselläni ei ole ollut elämäni aikana kuin yksi migreenikohtaus joten sitä sairautta on jotenkin vaikea ymmärtää. Mutta noita lapsen kohtauksia nähneenä niin onhan se tosi raskasta seurattavaa. Me pidettiin aikanaan myös migreenipäiväkirjaa ja siitä oli tosi paljon apua hahmottamaan niitä kohtauksen alkamisia. Ja tosi nopeasti oppi että koska ne lääkkeet kannattaa oikeasti antaa. Meillähän kävi vielä sekin että lapsi ei mulle ollut kaikkia oireita edes valitellut vaan ne tuli ilmi sitten lääkärissä kun niistä kysyttiin. Meille löytyi aika äkkiä sopiva lääkitys, joka ei edes mikään kovin voimakas ollut. Tyyliin buranaa ja panadolia yhdessä. Vain jompi kumpi ei auttanut. Ja kun otti oikeaan aikaan niin kohtaus ei tullut. Toivottavasti tekin saatte tehokkaan avun pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla itselläni on hyvin harvoin edes sitä tavallista pääkipua, joten mun on ollut myös vaikeaa hahmottaa migreeniä pojalla. Miehellä ja miehen suvussa on kyllä migreeniä, mutta mies on myös päässyt kohtuu vähällä migreenin suhteen. Pojalla taas on ollut päänsärkyä jo muutaman vuoden silloin tällöin ja ollaan epäiltykin et vois olla migreenitaipumusta, mutta nyt oli ensimmäinen kunnon migreenikohtaus.
   Isommalla tuntuu alkavan aina vatsakivulla ja ns.omituisella ololla ja siitä lähtee kehittymään päänsäryksi.
   Nyt meni niin pahaksi, että oksensi, pyörtyi jne :/

   Lääkärissä antoivat tuon päiväkirjan, tarvii olla 2-3 kohtausta/kk ennenkuin saa migreenidiagnoosin.

   Mutta nyt osaan antaa lääkkeen ajoissa. Yksi tällainen episodi oli jo ja kun annoin buranaa heti alkuunsa niin ei ehtinyt kehittyä niin pitkälle.

   Poista
 2. No huh, en tiennyt että lapsillakin voi olla migreeniä! Riittääkö pelkkä burana hoidoksi vai annetaan stydimpiä lääkkeitä?

  Oikein hyvää (ja stressitöntä!) joulun aikaa! <3

  PS. Siivouksesta innostuva lapsi, mä olen niiiiiin kade! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla ihan pikkulapsillakin :/ mutta tää esiteini/teini-ikä on puhkeamiseen tyypillinen.

   Mites tuon stresssin välttäis ;D t.5h siivousta ja leipomista tänään takana :)

   Poista
 3. Kurjaa migreeni etenkin lapsella. Parempaa joulunaikaa teille.

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)