Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 6. marraskuuta 2014

I dreamed a dream

Heräsin aamulla kerrankin niin, että muistin uneni (aiemmassa muistamassani unessa muutaman kuukauden takaa odottelin LA lentokentällä lentoa Suomeen ja keskustelin pitkään ja hartaasti vieressäni istuneen Robert De Niron kanssa).

Viime yön unessa löysin blogiani koskevan kommentin kuuluisan miesblogistin kirjoituksesta, jossa hän listasi blogit joiden uusimman kirjoitukset hän lukee aina.
Tämä kuuluisa miesblogisti oli siis täysin mielikuvitukseni tuotetta, todellisuudessa en taida vakituiseen seurata yhtään ainoata miesblogistia, eikä tietämistäni miesblogisteista taitaisi voida käyttää "kuuluisa"-nimistystä sanan varsinaisessa merkityksessä.

Jokatapauksessa, iloitsin ensin, että blogini oli mainittu kyseisessä yhteydessä, kunnes (jopa unessa!) epävarmuuteni iski. Muiden mainitsemiensa blogien kohdalla miesblogisti oli leveästi ja laveasti kirjoitellut perustelut sille miksi kannattaa lukea ko.blogia ja miksi hän seuraa.
Blogini kohdalla luki vain: "En itsekään tiedä miksi, mutta luen silti", Voihan pläääääh! Enkö edes unessa saisi kultaa&kunniaa ilman, että realistinen, kyyninen ja epävarma mieleni puuttuu peliin?
Ja sitten heräsin.

"But the tigers come at night
With their voices soft as thunder
As they tear your hope apart
As they turn your dream to shame
-----
 I had a dream my life would be
So different from this hell I'm living
So different now from what it seemed
Now life has killed the dream I dreamed"

Ja en todellakaan synkistele näin syvissä vesissä, kunhan tuli mieleen nämä sanat Les Miserablesista, kun otsikkoa mietin. Ja kun minä niin rakastan tuota ensimmäisenä lainaamaani säkeistöä But the tigers come at night...

10 kommenttia:

 1. Se on kyllä meihin syvään istutettu se tunne, ettemme kehuja ansaitse! Itse en vielä blogista ole unta nähnyt - tietääkseni - ja toivon totisesti, etten näkisikään;)
  Ja kyllä nuo Kurjien säkeet tehoavat aina - oli mielentila mika tahansa!
  Hyvää loppuviikkoa sinne - minun on nyt pakko sukeltaa Youtuben puolelle ja etsiä sieltä yksi laulunliverrys;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syvällä se on! Onneksi omat lapset olen pystynyt kasvattamaan myös kehuen ja heillä onkin terve (terveempi!) itsetunto :)

   Poista
 2. Unet yhdistelevät välillä eri juttuja jännällä tavalla.

  Sun blogi on lukemisen arvoinen! :)

  VastaaPoista
 3. Jännä uni. Minä joskus yritän kirjottaa unia muistiin, jotta oppisin niitä muistamaan, mutta ei se oikein onnistu. Unohdan kirjoittaa ja jos muistan kirjoittaa, unohdan unen ;) Pitäisikö taas yrittää ottaa projektiksi nuo unet.
  Kiva blogi sinulla on. Ehkä tuo on enneuni ja joku kuuluisa mies juuri lukee blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle käy yleensä aina myös noin unien kanssa :) nyt poikkeustapaus näissä parissa unessa :)

   Poista
 4. Ota mut ensi yönä mukaan sinne uneen niin voi kehua sua, en kyllä ole mies enkä kuuluisa :D Olet ansainnut kultaa ja kunniaa, ihana olet <3

  VastaaPoista
 5. Nunju olipa mieletön postaus! Tässä tuli oikeastaan niin monta sielukasta asiaa kerralla ja oli samalla vielä hauska postaus.

  Tämä on niin meidän naisten ongelmaa, ei kultaa eikä kunniaa ja jos tulee niin sittenhän on tapahtunut jokin virhe. Aina itseäni jäytää paljastumisen pelko, että muut huomaa että olen pelkkä struuma elämän kiertokulussa ja hehee niinhän sitä oikeastaan onkin, riippuu aina minkä näköisten lasien kanssa minäkin pvnä maailmaa katselee.

  "But the tigers come at night" on minulle niin pelottava säe, koska joskus elämä on ollut vain suden hetkeä ja se tunne ja pelko on aina syvyyksissä: tiikerit ja sudet kun ovat aina valppaana.

  Olet ihana tiedätkö sitä, mahtipakkaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin pelottava säe, itse ajattelen vielä niin, että tiikeri hiipii hiljaa, pehmeästi ja kauniisti. Samalla nopeasti ja vaarallisesti. Samalla tavalla elämä tai joku ihminen omassa elämässä saattaa vetää "maton jalkojen alta", unelmien alta, kaiken näyttäessä hyvältä, "pehmeältä" ja elämän ollessa kauniisti ja hyvin se iskeekin ja "raatelee" unelmat entisiksi...Kirjoittelen kännykällä kommenttia Pienemmän nykiessä kädestä et mentäisiin tekemään koruja yhdessä niin en yhtään nyt tiedä sainko sanottua asiani selvästi niinkuin halusin :D

   Ja kiitos <3

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)