Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 25. elokuuta 2014

Onnea on...

-löytää kaupan ainoat 41 koon Viking goretexit mahdottoman leveäjalkaiselle Isommalle kohtuu hintaan

-katsoa miehen kainalossa keskinkertainen toimintapläjäys (Non-stop) ja nauraa täsmälleen samaan aikaan, kun päähenkilä tavoittaa aseen idioottimaisesti asetellussa kohtauksessa

-jännittää, miehen kanssa jälleen, Avan Remontilla rahoiksi loppuratkaisua ja olla yhtä mieltä siitä, että on se hyvä ettei Dan&Dani voittaneet (mitä me nyt katsotaan yhdessä miehen kanssa? Olen yrittänyt kaupitella alkavaa Iholla-kautta, mutta miestä ei tunnu vähempää kiinnostavan katsoa toisten miesten sisäistä elämää..)

-katsoa omia pieniä nuhaneniä nukkumassa, kun ensin on taisteltu ilta toisen holtittomana nousseen kuumeen kanssa (seuraavana päivänä oli onneksi jo paljon parempi) ja toisen oksujen kanssa
Mikä hemmetin tauti meillä on? Vatsakipua, pääkipua, kuumetta (vain Isommalla) ja oksentelua (vain Pienemmällä) ja molemmilla kurkut kipeänä?

-tavata pitkästä aikaa lapsuuden kaverin äiti ja tajuta, että me voimme nykyisin olla ystäviä. Lapsuuden kaveri valitettavasti valitsi hurjan elämäntien ja äitinsä on kärsinyt siitä kovasti. Ihana ihminen, jonka kanssa löysimme heti yhteisen sävelen :)

-katsoa viikonloppuna yöpukusiltaan poikien kanssa
Aivan liian söpöä!-eläinsarjaa ja haaveilla pikkueläin vauvelista meille.
Ehkä joskus? Onneksi allergiajuttuihin tottuneen realistilapseni eivät jumitu toivomaan sitä eläintä nyt juuri, koska nyt juuri se ei meille käy.
Mistäköhän saisimme "koe-eläimeksi" koiran, varmaankin viikossa (??) selviäsi pystymmekö elämään koiraperhe-elämää. Lähinnä siis allergioiden takia.
Isommalla on todettu koira-allergia, mutta ei kyllä oirehdi ollenkaan ollessamme kylässä koirataloudessa...

-tajuta, ettei todellakaan tarvitse uusia verhoja, mattoja tai mitään, vaikka ne kuvastoissa kuinka houkuttelisikin

-päästä maanantai-aamuna töihin. Ihan tosi! Tällä viikolla mulla on luvassa himpskatin kivoja työjuttuja, joten innoissani heräsin jopa tuntia liian aikaisin!

-mummi joka tulee hoitamaan meidän pikku toipilaspotilaita kotiin ja soittaa töihin perään kysyäkseen mitä haluan syödä tänää. Ihana äiti, paras mummi!

  "Heii... On niin helppoo olla onnellinen
Heii... Ja tyytyy siihen mitä on..."


Mutta oikeasti. Tällä hetkellä onnellinen. Ja se riittää.

6 kommenttia:

 1. Ihana kirjoitus! Niin se on - onni koostuu palasista sitä tavallista arkea. Se vain pitää oivaltaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina pitäisi muistaa, elämä on nyt :) ja pienissä asioissa asuu ilo :)

   Poista
 2. Adenovirus? Meillä oli tollainen sairaussekoitus keväällä (vai oliko se syksyllä?) ja toi oli jonkun lukijan veikkaus..

  Ja ihanaa kun voi laulella noin (kuulostinpa flegmaattiselta, mäkin yhdyn Olavi Uusivirren lauluun siis).

  (Mä oon muuten koiranomistaja koira-allergikko. Oireilee muiden koirista, etenkin karkeakarvaista, mutta omiin lyhyt/sileäkarvaisiin olen siedättynyt parissa viikossa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, tuohan meillä on! Mullakin nyt, vaikka aamulla oli töihin lähtiessä vielä ihan ok olo, niin nyt kittaan kolmatta kupillista teetä kurkkukivun takia töissä :/ mutta kyllä nää hommat on hoidettava, huomenna sairastan sit etänä kotona...

   Mulla on ollut jo pitkän aikaa salainen koirakuume, mutta eihän sitä voi paljastaa, koska adhd-mies (joka rrrrakastaa koiria) hyppäis heti hankkimaan sellaisen ja lapset... nooh :D Pitää etsiä tuttavilta lainakoiraa, jotta kokeiltais koirallista elämää :)

   Poista
 3. Jos ilmoittaudut halukkaaksi ottamaan jonkun tuttavan koiran loman ajaksi niin voit syyttää sitä lomaa koiran vierailusta :) Kyllä siinä suurta itsekuria täytyy olla ettei paljasta perheelle syytä :D Jos ei ole tietty rotu mielessä niin nyt on niitä karvattomia koiria, mitä voi voidella. Kun se on se hilse se allergian aiheuttaja ja jos pitää koiran hyvin rasvattuna niin sen ei pitäisi olla ainakaan pahemmasta päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienempi on saanut päähänpinttymän mäyräkoirasta joka oli mun suosikki myös lapsena ja nykyisinkin yksi suosikeista :)

   Koiran rasvaus ihan uusia asia mulle :D googleeeee!!

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)