Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Odotus ja pettymys (Livbox)

Livbox ilmoitti tulevasta elokuun boxista seuraavaa:

"Elokuun LivBox on täynnä upeita bloggaajien lempparituotteita ja boxin todellinen arvo on yli 45 euroa"

Ketäköhän bloggaajia on ollut mukana valitsemassa/ehdottamassa tuotteita? Mitäköhän sieltä tulee..?

livbox.fi
Ja sehän se onkin se syy jonka vuoksi tilaan edelleen ja olen tilannut alusta asti. On vaan niin hirmu jännää odottaa mitä yllätysboxista nyt paljastuu!

Pari viime boxia ovat olleet pettymyksiä. Sisällöistä on kyllä jäänyt käyttöön tuotteita ja sain vihdoin kokeiluuni invisibobbleja joita olen meinannut ostaa jo muutamaan otteeseen hiusten kasvettua (melkein) sen mittaisiksi, että ne saa kunnolla kiinni.

CK red- tuoksu näyte"lappu" oli järjetön pettymys, koska se todellakin oli lueteltu tuotteena, eikä ollut mukana vain lisäyksenä.
Jos en olisi lukenut eräästä blogista Livbox-tiimin vastinetta olisin autuaan tietämätön edelleen miksi mukana oli haisteltava lappunen, mutta luin ja jaan sen muillekin, koska luulen, että jokunen muukin on ihmetellyt samaa!

"...tuosta CK-tuoksusta. Tässä kävi ikävä väärinkäsitys, sillä olimme ymmärtäneet, että kyseessä on kunnon tuoksunäyte eikä ainoastaan tuoksuttelulappunen. Tämä oli ikävä yllätys meillekin :(

Terkuin Sanna LivBoxista" (lainaus Kissaämmän blogista)


No niin! Vähän selvensi, mutta ihmetyttää etteikö tätä tietoa olisi voinut jakaa vähän isommallekin yleisölle?
Viimeisin boxi nimittäin tuolla pahviläpyskällä ryyditettynä sai jopa näinkin vannoutuneen, alusta asti tilausta jatkaneen boxifanin miettimään lopettamista!

Tässä linkki heinäkuun boxin sisältöön ja minähän sain tuossa boxissa sen pitkäaikaisen tilaajan ylimääräisen tuotteen, eli Terre d´Oc vartalovoin, tosin vartalovoiksi tuotehan on todella pieni metallirasia ja itse olen sipaissut tätä sinne tänne kuiviin kohtiin lähinnä herkullisen tuoksun takia.

Lisäksi minun heinäkuun boxini sisälsi ne invisiboblet, Favoran aurinkovoide kasvoille, parjattu CK red tuoksunäyte (pahvilappu josta siis sai juuri ja juuri haistettua) ja Dermosilin kullansävyisen kynsilakan. 

Lakkaa kokeilinkin heti boxin saatuani. Kuivui pikapikaa ja on ihan ok, aika perus. Tykkään enemmän Lumenen struktuurilakasta, josta minulla on kultasävyinen itselläni.
Lisäksi mukana oli vielä Pure luxury intense moisture shampoo 80ml, joka on ihan ok tuttavuus ja näytepussukka saman merkin argan oilia. 

Aika mitään sanomaton siis boxina ja jotain enemmän, suuremmin, parempaa on minun toivomukseni boxin tulevaisuudelta.

Nyt kuitenkin innolla odottelen elokuun boxia, koska lupaukset olisi nyt hyvä lunastaa ja Suomessakin päästä ulkomaisten boxivastineiden tasolle, eikä niin, että boxien taso tippuu tippumistaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)