Google Analyticsin seurantakoodi

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Liian vähän, liian lyhyesti, lisää lomaa!

Nyt on juurikin jäänyt niin lomamoodi päällensä ja maanantaina pitäisi aloittaa taas työt.
Keleistä en sano mitään (siis todella, todella kuuuumaaa!! Ja ilmeisesti jatkuu vain, miten kestän toimistossa, neljännessä kerroksessa...?)

Olen todellakin lomaillut! Emme ole kylästelyjä kummempia suorittaneet, emmekä uimaranta-käyntiä ihmeellisempiä, mutta päätinkin (varsinkin lääkärin puhelun jälkeen), että nyt stressi hus pois ja elämä rentoon asentoon.

Mulla on todellakin ilmesti niiden epämääräisten mahavaivojen takana kokonaan ollut siis vatsahaava! Siis se sieltä nyt sitten löytyi. Ja syy ilmeisesti sitten isosti stressissä, kun ei ne muutakaan syytä ole löytänyt. Toki kipulääkkeilläkin osansa, mutta stressiä se lääkäri isoimmaksi syylliseksi osoitteli. Eikä sillä, onhan mulla näiden sairastelujen, Pienemmän allergioiden ja miehen adhd:n kanssa aikamoista stressiä välillä ja kevät uudessä työssä oli hektinen ja minulle annettiin huomattavasti vastuuta ja hommia jotka opettelin ns.kantapään kautta, en esim. ole koskaan järjestänyt yleisötapahtumia, no, nyt on kolmen sellaisen kokemus takana. Ihania, todella mahtavia juttuja olen saanut tehdä ja oppia tekemään, mutta juu, ehkä ne on entisestään lisänneet, noh, stressiä...
Joten loma osui ja upposi ja tiedättekös, maha voi paremmin!
Olen toki myös edelleen pakon sanelemana rajoittanut ruokavaliota, mutta myös pötkötellyt, lötkötellyt, lukenut, oleillut paaaljon, ihan vain ollut.

Ihanaa, että asia selvisi, johan sekin yksinään ettei tiennyt mikä oli oli aika stressaavaa!

Mulla olisi miljoona kuvaakin koneella, mutta nyt en kertakaikkiaan jaksa lisätä tähän kuvitukseksi yhtään mitään. Meillä oli tänään ihania vieraita koko päivän ja pieniä jalkoja tepsutteli vähän joka puolella ja minä tapasin ihmisen jota on ollut itseasiassa ikävä (ystävä vuosien takaa) ja taas oli hauska tajuta, että vaikka joidenkin kanssa ei olisi pystynyt puhumaan vuosiin (tässä tapauksessa välimatkan takia, kysymyksessä yli 10v tauko!!) niin juttu vain jatkuu ihan samalla tavalla :)
Tällä kertaa mukana vain tosiaan myös molempien perheet, lapset, miehet... edellisellä kerralla minä olin vasta tavannut mieheni ja ystäväni vannoi elävänsä elämänsä yksin kissojen kanssa :D

Ja lopuksi pakko mainita blogiarvontavoitto joka osui oikeaan osoitteeseen (eli minulle siis!), voitin littlebigthings-blogista 50e lahjakortin http://www.bangerhead.fi/ kosmetiikkaostoksille!
Nyt joudun arpomaan sen välillä, että ostanko luottohiustuotteeni joka on lopussa vai kokeilisinko lahjakortin turvin jotain uutta&ihanaa, aah, mikä ihana pulma ;)

Mahtavan aurinkoista viikonloppua kaikille!! :)

6 kommenttia:

 1. Ihanaa, että lomailu on tuntunut lomalta - kyllä sitä jaksaa sitten taas stressiäkin hallita paremmin, kun on välillä saanut relata. Ja hyvä, että löytyi syy niiden vaivojen takaa - se helpottaa kummasti, kun sairaudella on nimi!
  Tsemppiä töiden aloitukseen - mutta sitä ennen, ihana viikonloppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, rentoutuneena takaisin työssä :)

   Poista
 2. Kyllä se vain on helpottava tunne, kun epämääräisille oireille on nimi! Vaikka vatsahaava itsessään onkin kaukana mukavasta asiasta, niin onpahan jotakin "konkreettista". Paljon paranemisia ja jaksamisia sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On diagnoosi helpotus, nyt vain vielä verikokeisiin helicobakteerin pois sulkemiseksi. Käsittääkseni lääkäri joka teki gastoskopian tutkikin tuon mahdollisuuden jo ja oli sitä mieltä ettei ole sitä, mutta tk-lääkärini mielestä verikokeet on vielä paikallaan, joten ne otattamaan loppu viikosta

   Poista
 3. Oh, vatsahaava, huhheijjakkaa! Varmasti melkoinen helpotus... =) <3

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)