Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Muuta ajateltavaa

Olo on hiukan (onneksi) kohentunut ja jotain pysynyt jos sisässäkin, kovin hurjia kulinaristia kokeiluja en ole vielä tehnyt, mutta hiukkasen laajentanut ruokavaliota sitten viimeisimmän ja voi kuinka pieni ruisleivän palanen maistuikaan hyvältä. Ja entäs banaani sitten? :) Edelleen menen silti hyvin varovaisella linjalla, joudun nukkumaan istuma-asentoon tuettuna ja ylävatsa on vasemmalta kipeä. Arvatkaas vaan ketä harmitti yli kaiken, kun en vastannut puhelimeen eilen (siis en ehtinyt) ja kun pääsin soittamaan takaisin sain kuulla, että olisi ollut peruutusaika gastroskopiaan tarjolla, mutta meni jo?! Sanoin, että otan vastaan minkä tahansa peruutusajan ja mulle kannattaa soittaa, vastaan kyllä seuraavan kerran. Nyt sitten ilmeisesti kannan puhelinta käden ulottuvilla seuraavat 3 vkoa ;) varmuuden vuoksi.

Muuta ajateltavaa olen saanut töistä, Netflixistä, lukemisesta ja kesäilmoista!
Töitä olen (kiitos ihanan työpaikan!) saanut tehdä etänä kotoa käsin. Olisikin aika tuskaista istua toimistolla, mutta sairaslomaakaan en enempää halunnut hakea ja onneksi minua ymmärrettiin ja hyvinvointini meni muun edelle.
Muun ajan olenkin sitten viettänyt joko parvekkeella lueskellen tai sohvalla katsellen Netflixiä.
Hirmuisasti houkuttaisi ulos kävelemään/pyöräilemään, mutta ei anna vointi ihan siihen vielä lupaa.
Joten onneksi on iso, ihana parveke!

Käsittämätöntä muuten on se, että Isomman koulu loppuu ensi viikolla! Lasten hoitajille ja opettajille antamista lahjoistahan on tullut jo joka vuotinen keskustelun aihe. Facebookissa kyseltiin tästä olikohan Meidän perhe-lehden toimesta ja tajusin, että jotkut antavat opettajalle omenan.
Minä en tajunnut.
Minä lukeudun niihin joiden mielestä korttikin riittää, mutta annan mielelläni jotain pientä opettajalle kesän alkaessa ja koulun päättyessä. En todellakaan mitään erikoista, vaan ihan todella paino sanalla pientä. Lapsen itse tekemä kortti on se mihin me panostetaan ja sitten olen ostanut siihen jonkun pikkujutun mukaan. Tänä vuonna esimerkiksi Posteissa myydään sellaista kivaa "erikois" Muumi-purkkia jossa on sisällä Muumi-keksipussi ja se lähtee meiltä opelle kortin kanssa.
Mutta siis omena? En sano siis pilkaten vaan en vain ymmärrä?
Tajuan kyllä se "vitsin" jutussa, että entisaikaan opelle vietiin (vietiinkö Suomessakin todella...? Tämän mukaan ei?) se omena, mutta... No, jos joku omenan viejä lukee niin saa ilmoittautua ja kertoa miksi?

Lukemisena parvekkeella on ollut Huumaa, jonka sain kaveriltani joka tietää minun mieltyneen historialliseen hömppään (muiden hömppien ohella heh) sellaisena kevyenä lukemisena. Hirveä pettymys. Voin sanoa, etten kyllä pitänyt yhtään vaikka luinkin silti loppuun saakka. Kömpelö kieli, ei pahemmin ajankuvausta, pintapuoliset hahmokuvaukset. Ei vain kyllä iskenyt yhtään. Paljon enemmän pidin Näkijän tytär -kirjasta jota voin suositella, jos etsii ns.historiallista hömppää :)

Netflixissä katsoin kolmannen kauden hienosti scifi-sarjasta Falling Skies. Jos on sattunut scifin ystävänä tämän jostain syystä ohittamaan, niin suosittelen sataprosenttisesti! Neljäs kausi on tulossa, tosin en yhtään tiedä milloin Netflixiin...
Lisäksi koukutuin täysin ja totaalisesti ( MTV teini)sarjaan Teen wolf. 
Ja kyllä vain! Sarjan nimi kertoo oleellisimman! Sarja kertoo siis teini-ihmissudesta ja perustuu löyhästi Michael J.Foxin samannimiseen elokuvaan vuodelta -85.
Sarja kehittyy aikalailla osien edetessä ja kausien edetessä ja tässä samoin odotellaan kautta neljä!
Väittäisin, että uppoaa jos Buffy Vampyyrintappaja oli edes vähän ok silloin joskus aikoinaan ja jos et ole liian "aikuinen" teinisarjoille ;)
Koska nämä loppuivat on seuraava Netflix-sarja etsinnässä, suosituksia tulemaan?

Filmnetissä puolestani seuraan sarjoja Believe ja Game of Thrones, jotka molemmat ilahduttavat uusilla jaksoillaan maanantaisin!

8 kommenttia:

 1. Hephep, täällä omenan viejä! Yhtenä vuonna vietiin muksujen opettajille omenat, juurikin sentakia että se oli hauskaa.
  Ja opet itsekin tykkäsivät, vuosikymmeniä alalla ollut ope kertoi ettei koskaan aiemmin ollut omenaa saanut vaikka tosiaan on olemassa se sanonta ja juttu että opelle omena. Kivempi ja mielikuvituksellisempi juttu omena musta on kuin esim kukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perus-omppu? :) Laitoitko ihan vaan niinku omppun omppuna, kortin kylkeen vai miten? T. Utelias :D

   Poista
  2. Punaiset omenat vietiin, en muista millaiset kortit mukana oli. Jouluna muistaakseni niin se punainen väri oli osuva senkin suhteen.

   Poista
  3. Ok, ehkä mun uteliaisuus tyydytty hetkeksi :D

   Poista
 2. Mä pidän peukkuja, että saisit nopeasti ajan gastrokopiaan. Tsemppiä ja voimia!

  Hyvä, että olo on jo parempi.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tämä olikin ihan uus idea :) mulla on tälle vuodelle jo se Tove 100v-purnukka kekseineen, mutta hyvä idea tulevaisuuteen! Tosin mulla ei ole hajuakaan siitä, et siis myydäänkö pikkuomppupuita ruukuissa....? Täällä leveysasteilla ei kaikki menesty, mutta on vissiinkin pari lajiketta jotka pärjää :)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)