Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 15. huhtikuuta 2014

Vedenpitävää ja kestävää kiitos!

Työpaikka on nyt "evakuoitu" ja työt siirtyneet uusiin tiloihin. Minä tosin vietän tällä hetkellä sairaslomaa kotona, koko perheeseen iski vatsatauti viikonloppuna. Toivottavasti toivumme pääsiäiseen mennessä kunnolla, tarkoitus olisi reissata sukulaisiin pohjoisemmas ja lapset jo odottivat niin innolla reissua.

Olen tässä samalla käynyt läpi kevätvaatteita, kun se kevät kerran näyttäisi tännekin ehtineen. Kenkätilanne on aivan auki vielä, koululainen tarvitsee hyvinkin kahdet kengät käyttöön ja molempien pitäisi olla vielä vedenpitävät. Jos jollakulla on vinkata hyvää tarjousta jostain nettikaupasta vedenpitävistä kengistä tuollaiselle isojalalle niin otan vinkin ilolla vastaan! Itse nappasin ulkoilukäyttöön pojan viime keväiset goretex-kengät, ne kun on (pienehköä) kokoa 38. Nyt kengistä mittausten perusteella pitää hankkia koko 39, ainakin.

Vaatteiden osalta varasto oli taas kuin löytölaari. Miten sitä onnistuukin talven aikana kummasti unohtamaan mitä siellä on säilössä? Isommalle löytyi kivasta takkeja, mutta housut uupuvat myös kokonaan. Tässä on taas se ongelma, ettei sellaisia teräshousuja ole vissiin keksittykään jotka kestäisivät nelosluokkalaisen menoa? Hirveää summaa en enää viitsi "tuhlata" pojan housuihin kun ne on viikoista kuukausiin se käyttöikä ennenkuin jossain ammottaa reikä tai vastaava.
Minusta on ihanaa, että Isompi on vielä sellainen metsässä rymyäjä ja minusta on ihanaa, että asumme lähellä metsää jossa tosiaan voi turvallisesti kavereiden kanssa mellestää, mutta voih tuota housujen ja kenkien määrää jotka hajoavat/kuluvat/jne. Mutta en valita, nettikaupat vain laulamaan tarjousten perässä! Oma vikahan se myös on, että minulla on ne tietyt vaatimukset lapsen ulkovaatteille ;)

Viime vuonna kestävimmiksi housuiksi 10veelle nousi Travallen Remut, joten niitä aion katsella myös tänä vuonna. Hanskoista en enää muita ostakaan kuin Reimatec+, kestävät, vedenpitävät ja istuvat tosi hyvin käteen, Kengissä ollaan aiemmin menty tosi pitkälti Vikingeissä, mutta ne kun tuppaavat olemaan kalliita ja lisäksi täältä on kohtuu vaikeaa löytää noita isompia kokoja.
Takeissa mennään sitten ulkonäöllä ja vedenpitävyydellä. Takit ovat vähän pidempi ikäisiä, joten niissä olen satsannut aikalailla siihen mikä miellyttää silmää. Lisäksi erillinen vedenpitävätakki on ollut sitten omiaan noihin metsä- ja pihaleikkeihin.

Nyt alankin googlailemaan hurjasti toiveena kengät ja housut! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Sportsdirektistä vaan kasa housuja :) Ne on tuon ikäisillä niin käyttötavaraa, että kuukauden ikään päässeet on jo ihme :D Toivottavasti olette päässeet reissuun; Oikein, oikein hyvää pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla itseasiassa onkin just Sportsdirectissä valmiina odottamassa tilaus, en oo ihan vielä tilannut kun mietin vielä parin mekon kohdalla et otanko vaiko en :)
   Ei ihan niin hyvää, ei menty reissuun kun oksennustauti jyllää edelleen :/

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)