Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

HopLop, vihdoinkin!

Rovaniemelle avattiin HopLop ja pojat ovat kärttäneet siellä käymistä siitä lähtien. Viime viikolla sinne vihdoin ehdimme (sieltäköhän tämä vatsatauti on kotoisin?).

RolloHallin sisäänkäynti HopLopin sisällä
Rovaniemen HopLopin erikoisuus on RolloHalli joka sijaitsee ns. seinän takana, samasta ovesta mennään, samalle lippuluukulle maksetaan. Voi ostaa lipun joko vain HopLoppiin tai vain RolloHalliin tai yhteislipun. Me tyydyttiin tällä kertaa vain HopLoppiin, mutta RolloHalli tulee varmasti pian käytyä isomman kanssa, Pienemmälle ei sillä puolen näyttänyt (HopLopistä näkyi hyvin sinne, verkkoa vain välissä) tekemistä olevan ja ei ihme, se on suunnattukin tuollaisille isommille, on parkouria, skeittiramppia, tramppaa yms.

HopLop on aina HopLop, eli samalta näyttää joka puolella. Täällä oli vähän pingviiniä yms muuta pohjoiseen muka viittaavaa lisätty :)HopLopissa on aina niin mageet liukumäet, tämän "vakio"mäen lisäksi löytyi muutama muukin!2 kommenttia:

  1. Täällä Tampereella puhutaan lapsiperheiden keksuudessa ihan yleisenä totuutena sitä, että HopLopin jälkeen on aina vatsatauti... Joten hyvinpä hyvinkin suurella todennäköisyydellä sieltä se tuli :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan käyty useinkin muilla paikkakunnilla HopLopeissa, ikinä ei ole sairastuttu, mutta onhan se totta, että tuollaisessa paikassa helposti taudit leviää!

      Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)