Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Aurinko, aurinko!

Toimiston ikkunan takana näkyy jotain jota ei vähään aikaan ole näkynyt! Johan mieli piristyy ja sormet viilettää näppäimillä kummasti paremmin, ikkunastahan näkyy (suoraa silmiin tosin) aurinko!

Päähän jumahti samantien toistolle alla oleva lastenloru. Ja letut. Tai Rovaniemeläisittäin ne ovat lätyt. Ja sitten päähän putkahti Pelle Hermanni. Pistäkääs aivot nyt hetkeksi stoppi, voisin vaihtaa tämän vapaan assosiaation virran nyt vaikkapa googlettelemalla hiusmalleja. Kampaajalle tänään! Jee! 

ps. teksti tulee hassusti, ei hajuakaan miksi enkä saa oikaistuksi, mutta tuskinpa tuo isommin haittaa :)


Aurinko, aurinko lettuja paistaa,
hauska on auringon lettuja maistaa,
kiipeän puuhun, pistelen suuhun,
loput voin heittää ukolle kuuhun.
Sitten käynkin nukkumaan,
pikkuinen massuni pullollaan.


12 kommenttia:

 1. Kiitos maanantain piristyksestä! Täällä aurinko taisi mennä pilveen - jos nyt oikein tuosta työhuoneeni likaisesta ikkunasta tihrustan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) täällä paistaa ihanasti edelleen ja taivaskin on pitkästä aikaa mahtavan sininen! :) Mukavaa maanantaita!

   Poista
 2. Aurinko saa hymyn huulille ja ajatuskin letuista, njam! :) Ja Pelle Hermanni on ihana "klassikko" lapsuudestani - olen välillä aikuisenakin katsonut vanhoja Pelle Hermanni -jaksoja, kun niitä näytetään uudestaan. :)

  Täällä on tällä hetkellä pilvinen keli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään paistaa jälleen, ihanaa :)

   Poista
  2. Täälläkin paistaa tänään aurinko. :) Sain aikaiseksi kävellä kauempaan kauppaan ja takaisin - on ihanaa ulkoilla näillä keleillä. :)

   Poista
  3. Minä olen päässyt vasta töihin, mutta kun ollaan neljännessä kerroksessa niin paistaa ihanasti sisään ikkunasta :) Tosin tunti enää tänään töitä ja saan nauttia ulkoilmasta :) Pitää nauttia "keväästä" nyt, kun ensi viikolla pakastuu, hhhrrrr!

   Poista
  4. Blogisi on suosikkiblogieni joukossa - käyhän kurkistamassa blogistani. :)

   Poista
 3. Aurinko saa kummia aikaan. On siivotuttanut ja sisustattunut viime aikoina niin, että epäilin lottovoiton osuneen kohdalle ja olevani pieniin päin :D Mutta se on tuo lisääntynyt valo. Ja se on ehdottomasti lätty, oikeassa olette siellä pohjoisessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemputti, mie oon kyllä vastannut tähän jo aiemmin? Mihinköhän mun kommentti on hävinnyt :/ Joka tapauksessa, minähän voisin syödä lättyjä vaikka kilokaupalla, mutta mulla on kanamuna-allergia ja sehän ei ihan niin tykkää lättykekkereistä. En silti voi olla syömättä :D Olen vaan huomannut, että 3kpl on mun maksimi, neljännen jälkeen juoksen kohti vessaa :D

   Poista
 4. Hih, ihana runo tuli lapsuus mieleen niin ja Pelle Hermanni : plättyjä ja mansikkahilloa! :D

  Sirpan blogista löysin tänne. :)

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)