Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 17. helmikuuta 2014

Maanantain multitaskaaja

Tänään heräsin aamulla hyvin pirteänä. Hyvin pirteänä ehdin tehdä aamulla kaikenlaista ja hyvin pirteänä tein reippaasti yli puolet päivän töistä töissä ensimmäisenä kahtena tuntina.
Mikä ihme minua vaivaa?!

Nyt puuttuu kokonaan se Karvisen maanantaifiilis, ei tee mieli vetää peittoa korviin tai mahdolliseti vetaista neljää kofeiinipommi-kahvikupillista peräjälkeen. Tekee vain mieli hyräillä pirteästi ja hymyillä kaikille.
Siitäkin huolimatta, että aamulla sattui eräs kamala katastrofi!

Ja nyt, minua loukkaa hirvittävästi jos joku nauraa enemmän kuin parin hörähdyksen verran. Vaikka tämä(kään) ei onnistunut minun iloista maanantai-fiilistä pilaamaan niin silti.

Koska minun aamuna oli poikkeuksellisen puuhakas, heräsin klo.7 ja klo.8.40 mennessä, kun lähden kotiovesta töihin olin jo normaalien hampaanpesujen, ruokkimisten (sis. minut) ja pukemaan hoputtamisien ja "Muistitko d-vitskun ja xylitolin?"-kysymysten lisäksi järjestänyt uudelleen keittiön kaapin (se on se ainoa vika siinä, että oma äiti hoitaa lasta sun ollessa töissä. Koska äidithän tietää paremmin ;) niin kotoa löytyy tavaroita ja muita ihan uusista paikoista), pessyt vessan peilin ja altaan, tyhjentänyt tiskikoneen, pedannut sängyt, imuroinut eteisen maton (ok, ergorapidolla, mutta silti) jne, no kaikenlaista. Varsinainen multitasking mom.

Ja sitten kävi se, mistä lehtikirjoituksetkin ovat varoitelleet. Lue vaikkapa täältä, mutta varsinkin täältä!

Niin, kaiken tämän jälkeen äitini tullessa ovesta Pienempää varten, minä vauhdissa vetaisin ihanan, polviin yltävän takkini päälle, nappasin laukun ja avaimet ja hilpaisin ovesta ulos.

Töihin tullessa heti siinä ovesta vasemmalle on naulakko ja ovesta oikealle iso kokovartalopeili.

Aina takin pois ottamisen jälkeen sitä pakostikin kääntyy peilaamaan hetkeksi itseään. Tänään kiinnitin huomioni vasta värjättyihin (perjantaina menin ja värjäsin kuulkaas ihan kotona!) hiuksiini, kunnes muutaman sekunnin jälkeen tajusin olevani töissä pelkissä legginseissä.

Pelkissä legginseissä!

Siis on minulla paita. Mutta kun se yltää juuri ja juuri tuohon pyllyn päälle. Ja legginsit ovat sukkahousun ohuet. Eli aikalailla jotain puuttuu.

Välähtihän se mieleen sitten se hetki, kun vedin sitä takkia päälleni. Eteisessä on musta eteisjakkara ja sen päälle jäi musta lyhyt neulehame.

Tänään on onneksi hiljainen päivä, kuten yleensäkin täällä maanantaisin on. Hameettomuuteni saa toivomaan extrahiljaista päivää!

Mallasin jo tulisiko tuubihuivista mahdollisesti hametta, mutta ei se onnistunut. Mielessä kävi myös läheinen Gina Tricot mahdollisena pelastajana, mutta sitten ajattelin, että antaa olla. Koitan istua kuin tatti pöytäni takana. Toimistolla ei tänään ole muita kuin kääntymässä, joten saatan pelastua sillä, että näytän kiireiseltä ja näpyttelen ahkerasti :D

10 kommenttia:

 1. :D :D Voi anteeksi kamalasti, mutta mä kyllä nauran täällä ihan vedet silmissä ja pissi housussa! :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, sallittakoon :D Nauroin minä itsekin :D

   Poista
 2. Oih Nunju, sinussa on asennetta! Miä olisin pinkonut samantien takaisin kotiin! =D

  Täälläkin on ollut tehokas päivä, hyökkäsin pölyisen lapsenhuoneen kimppuun ja olen mm pessyt 3 koneellista pehmoleluja! Ihan ihme maanantai...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsit, mun niin pitäis pestä pehmoleluja! (äkkiä muistilistalle, on nimittäin ollut mielessä 100 kertaa!)

   Vessassa käynti oli ainoa minkä jouduin pöksysilläni sumplimaan :D en viitsinyt mennä silloin kun tässä oli muita :D

   Poista
 3. Voi rakas :D :D :D en kestä! Kunnon tekemisen meininki. Ja maanantai ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus pitää ;D Voi olla, että tästä lähtien kuitenkin nostelen takin helmaa katsoakseni onko siellä muutakin kuin legginsit :D

   Poista
 4. :D Ihan mahtavaa!!

  Äitisikään ei huomannut mitään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedin takin päälle siinä samassa, kun äiti tuli ovesta ja takki tosiaan on sen verran pitkä et se hame ois joka tapauksessa jäänyt sinne näkymättömiin takin alle, se kun on juuri tuohon polvien tienoille myös :D

   Poista
 5. Anteeksi Nunju ihan hirveästi, kielloista huolimatta nauran niin, että valuu vesi silmistä :D

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)