Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 30. tammikuuta 2014

Lapsen silmin

"Otin kuvat meidän kauneimmista jutuista", Pienempi sanoi palauttaessaan äidin puhelinta.
Poikien huoneesta, Pienemmän alasänky. Paljon pinkkiä kuten näkyy, Pienemmän ehdoton lempiväri.
"Toisena on musta".

Lidlistä ostettu turvalaita edelleen paikoillaan, vaikkei sitä tarvisi enää. Pienempi ei vain halua, että sitä otetaan pois, joten mitä väliä :)


Nämä on äidinkin lempiasioita. Jostain nettikaupasta aikoinaan tilatut porot roikkuvat nahkanaulassa ja ovat vakiinnuttaneet paikkansa vitriinin ovessa (ja joo, kerään keski-ikäisesti mariskooleja...).

Selittäkääs mulle nää pyykit sitten tässä yhteydessä? ;) Miten minusta tuntuu, että tässä taidettiin mennä enemmänkin napsimalla mitä sattuu... :) (lukuunottamatta ehkä ekaa kuvaa, poitsu todella rakastaa omaa sänkyään ja niitä tavaroita siinä).


Ja tämä vähän vahvistaa luuloani siitä, ettei tässä vaiheessa enää ollut mielessä se minkä oli ehkä alussa keksinyt... :)

En muuten tykkää vessan seinistä, enkä lattioista yhtään. On siis kokonaan sinistä/harmaansinistä koko kylppäri.
Ajattelin alussa, että tämä kyllä rempataan pois pikapikaa, mutta sitten hiipi mieleen se, että tämä on rempattu kohtuu vasta ja olisi aikamoista tuhlausta rempata "uusi" kylppäri vain sen vuoksi, että se ei miellytä silmää täydellisesti.
Kaikkeen tottuu eikä tämäkään, kuten ei keittiökään, enää niin paha ole.

Keittiö on vaaleansinisyydessään valloittanut minut Yhdistin siihen mustaa, valkoista ja kirkkaanpunaista. Värejä nappasin Taika-mukista (punaisesta).
Ainakin vieraat aina spontaanisti kehuu, joten ei se niin paha voi olla?

Kylppäri nyt on..kylppäri.

14 kommenttia:

 1. Pienemmällä on ihania pehmoeläimiä. :)

  Teidän kylppärissä on tyylikkään näköiset laatat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ja Paljon ;D

   Laatat on kelvolliset ;), mutta kiitoksia :)

   Poista
 2. Mäkin tykkään teidän laatoista, kelpais meillekin!
  Lapsi on hyvin valinnut oleellisen :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka vaan puuttuu niin sit olis, sänky-vessa-ruokaa ;D laatat on hivenen sinertävämmät luonnossa ja lattia sit kunnon sininen-sininen. Yhdessä menee jotenkin liian ysäriksi mun makuun. Siis täydellisessä maailmassa ;) tässä todellisuudessa rakastan siistiä ja toimivaa kylppäriä, koska olenhan asunut kodeissa joissa ollut myös susirumat&toimimattomat

   Poista
 3. Ihania kuvia :)

  Mä kyllä tykkäsin noista pyykki- ja vessakuvistakin, koska tykkään niiden värimaailmasta. Sommittelusta ja esittävyydestä viis kunhan värit miellyttää silmää! Olisko teidän nuorimmainen samanhenkinen tässä asiassa? :D

  VastaaPoista
 4. Turvalaita tekee sängystä varmaan sellaisen pesämäisen niin sinne on mukava käpertyä vähän kuin majaan :) Siellä on kuvaaja varmasti ajatellut, että tykkää siitä ettei ole paperi vessassa loppu :D Mun silmään tuo laatta ei ole ollenkaan paha, mutta jos se alkaa sua kovin ärsyttää niin, nimimerkillä kokemusta on, jätä kaakelimaali kauppaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö tullut kaakelimaalilla hyviä tuloksia? :D

   Sänky onkin tosi pesämäinen tuon laidan kanssa ja kivan hämäräkin, vaikka isoveljellä oliskin nukkumaan mennessä vielä Ankan luku kesken niin se laita hämärtää :)

   Poista
  2. Me ostettiin ensin sitä maalia ja se jälki oli kammottavaa vaikka mies teki kaikki ohjeen mukaan ja pohja oli pesty maalipesulla ja oli törkykallis sivellin. Näytti siltä kun olisi vetänyt ylivanhaa meikkivoidetta seinään poskipunasiveltimellä. Kaiken kukkuraksi kun mentiin sitten ostamaan uudet kaakelit niin ne tuli halvemmaksi kuin se maalipurkki :D Kaakelit on kyllä perusvalkoiset, mutta niin oli se maalikin :D

   Poista
  3. Apua :D ei ihan niinku strömsössä :D

   Poista
 5. Ihana idea: kodin tärkeimmät paikat/asiat lapsen silmin :) Meilläkin mukula vetää sarjatulella kuvia mun kännyyn. Tärkeimmät kuvat tulee siltäkin aina vessasta ja se ylpeänä esittelee kun on saanut kuvattua omia jalkojaan, pottaa, vessapaperia ja joskus kuvaan on osunut jopa äitin varpaat tai isin pää. Ihan mahtavia noi vekarat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienemmän suosikkijuttuja on napata minusta kuva ja herättää minut katsimaan niitä otoksia :D aamulla siis. Ne on muuten niin mieltä ylentävän kauniita ;)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)