Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Tarpeellista: Käsivoide

Käsivoide kokeiluja on tullut vuosien varrella tehtyä, koska minun käsien iho on hyvin kuivaa ja paikoittain (rasvaamatta) jopa karheaa.

Tässä viime vuoden lopussa, tämän vuoden alussa olen vihdoin löytönyt (osittain kiitos Livboxin) jopa kolme hyvää tuotetta.

Tässä töissä mukana oleva Laveran näyte ja Dove
Ensinnäkin on Livbox-näytteenä minulle saapunut Lavera Basis Sensitive Käsivoide.
Esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalo netissä myy tätä 75ml tuubia varsin
siedettävään 4.95e hintaan.
Lavera Basis Käsivoide sisältää mm. manteliöljyä ja sheavoita.
Laveran tuotteissa ei käytetä synteettisiä hajusteita eikä väri- tai säilöntäaineita.
Tämä voide tekee käsistä pehmeät, mutta miinuksena kiireiselle on se, että se ei imeyde yhtä pikaisesti kuin seuraava suosikkini eli minulta juuri loppuun kulunut Favoran Hoitava Käsivoide.

Favoran käsivoide ei ehkä ole aivan niin tehokas, mutta nopea!
Ihanan pikaisesti tehoava käsivoide on minun lisäkseni koukuttanut miehenkin!
Juuri eilen illalla mies etsi kuumeisesti tätä kun ei tiennyt, että olin käyttänyt loppuun.
Harmi ettei tätä ole kuin myös 75ml tuubeissa, meillä nimittäin pitää ilmeisesti ostaa tästä lähtien näitä kaksin kappalein jos vain hinnalta viitsii. Hinta on hiukan turhan kallis siihen, eli minusta n.9e (paikasta riippuen) maksava voide on jatkuvassa käytössä olevalle 75ml käsivoiteelle liikaa.

Pitänee kokeilla mitä mies tykkäisi Laverasta tai sitten kolmannesta uutuustuttavuudesta minulle, eli Doven Essential Nourishment DeepCare complex käsivoiteesta.
Siinä missä kahteen edelliseen "tutustuin" ensin Livboxista, niin tämän nappasin ihan vain työpaikan läheltä kaupasta, kun käsivoide jäi kotiin ja mulla alkaa kauhea kiristys käsissä, jos en rasvaa käsienpesun jälkeen. Varsinkin pakkasilla!

Kuva ja lisätietoa täältä
Minulla on Dovelta Intense repair express treatment tehohoitoaine hiuksille ja se on mahtava kuiville, karheille hiuksille ja sen teho sai minut siinä kiireessä nappaamaan muiden purnukoiden ja tuubien keskeltä Doven käsivoiteen.  

Käsivoiteen pitää muuten aina olla tuubimuodossa!! Ei kiitos ikinä enää kierrettäviä korkkeja tai purkkeja! Voiko mikään olla rasittavampaa kuin yrittää rasvaisilla käsillä kiertää korkkia kiinni joko puteliin, purkkiin tai muuhun vastavaan!
Tuubilla tarkoitan nyt tässä itse nimeämääni muotoa, eli rasvatuubiksi kelpaa vain sellainen jossa on helposti auki napsahtava korkki. Ja kiinni varsinkin pitää mennä yhtä helposti, silloinhan se rasva siinä sormissa/käsissä on! 
Tuubeilu/tuubikorkkisuus saisi muuten koskea BB-voiteita!

Kuva ja lisätietoa täältä
Joka aamuinen lähmäys Garnierin muuten loistavalla "matta" bb:llä on lievästi sanottuna rasittavaa. Siinä kun on pitkulainen tuubi, todella juoksevaa voidetta ja pyöriteltävä korkki! ARGH!
Muuten se on aikalailla loistava bb-voide, ohittanut ennen suosikkina pysyneen Lumenen bb-voiteen.
Mutta siis takaisin käsivoiteisiin: Ostin Doven hintaan (noin suunnilleen muistini mukaan) 2.90e (ei ainakaan yhtään yli 3e, alle jäi) ja voi olla että myös tätä ehdotan miehelle.
 Hintaa ei ainakaan tarvitse säikähtää.
Tosin ei tämä aivan kahden ensinnäisen tasoa ole.
Jos kuitenkin haluaa sellainen aika perus käsivoiteen ja nopeaa imeytyvyyttä niin tämä on ok valinta. Tuoksu on perus-Dove hajua, eli ei ihan kaikille varmasti mieleen.  Itse tosin seuraavaksi haluaisin testata Doven Purely Pampering käsivoidetta joka sisältää sheavoita, ihan vain siis sen takia, että minusta "Purely Pampering" on niin söötisti sanottu, mulle sitä tänne kiitos, tarvetta ainakin olisi :)

Ja se mikä minusta näistä käsivoiteista on paras ja jota sen loppuessa jään eniten kaipaamaan on se Lavera kuitenkin. Hinta-laatusuhde on todella hyvä ja se antaa käsille pitkäaikaista suojaa ja kosteutusta.

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä. Niille on tarvetta.

  VastaaPoista
 2. Tuo 9 euroa ei sovi mun nuukalle sielulleni mutta muut kuullostaa kiinnostavalta :) Tiedä vaikka tekisin syrjähypyn vauvarasvastani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika kallis tuollaisesta jota minä ainakin käytän vähän joka välissä... Oliko sulla siis ihan Natusanin babyvoide vai mikä käytössä?? :)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)