Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 31. joulukuuta 2013

Ihanaa vuoden viimeistä päivää!

Oltiin sitten vuoden viimeinen viikko ensin reissussa ja sitten pahimmassa kurkkukivussa mitä muistan ikinä kokeneeni! Ja koko perhe vielä. Sitä voisi kuvitella ettei kurkkukipu voi olla lamauttava, mutta tämä kyllä oli. Sohvalla on maattu ja istuttu viltit ympärillä, villasukat jalassa ja suurkulutettu yrttiteetä, hunajaa ja Strepsilsejä. Viikonlopun aikana kuitenkin hellittää.
Eihän se loppujen lopuksi kestänyt kuin torstaista sunnuntaihin, mutta se oli karmeaa! Tuntui ettei voi, eikä voinutkaan, niellä/hengittää/puhua.

Ennen sitä ehdimme kuitenkin: reissata ystävät&sukulaiset (pienimuotoisesti), kestitä anoppia, avata paketteja, syödä suklaata (liikaa! Miksei sitä koskaan opi....)... jne.

Tänään suunnitelmissa on ensin alkuillasta ystävillä käynti ja sitten herkkuja, Hauskoja kotivideoita...Tämä on meidän perheen traditio, aina pitää katsoa jakso Hauskoja kotivideoita, yleensä en siitä itse edes niin välitä, mutta menee se kerran vuodessa :) Pojat aina varmistelee, että olenhan muistanut nauhoittaa sen :) Ja sitten se kohokohta: Raketteja!!Ihanaa ja turvallista rakettijuhlaa ja alkavaa vuotta kaikille!!

9 kommenttia:

 1. Oikein hyvää uutta vuotta myös sinne!

  VastaaPoista
 2. Hyvää vuodenvaihdetta ja uutta vuotta 2014! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille toivottavasti vähäpaukkeista uutta vuotta :)

   Poista
  2. Kiitos! :) Kissa on jo käynyt ikkunalla katsomassa raketteja. ;)

   Poista
 3. No jessus sentään Nunju, sää olet jo kerran säikäyttänyt mut perusteellisesti silloin kun sää vaihdoit blogiosoitteen ja hyvä etten taas soittanut äidille :D Vallan säikähdin ettet sää enää surffaile blogistaaniassa,mutta eihän tuossa kyltissä ole pitkää paussia :D Sinä senkin keppostelija! Toivottavasti siellä on kurkut jo kunnossa, tämä on kyllä pahin aika vuodesta saada syömistä haittaava vaiva :( Oikein, oikein hyvää uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen meni sipsejä koko perheellä siinä mittakaavassa ettei taida enää vaivata ketään :) eikä tarvi säikkyä, minä olen vahvasti blogikoukussa :D

   Poista
 4. Ihanaa vuoden ensimmäistä päivää ja koko loppuvuotta :)

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)