Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Magneettikuvausta edeltävä jännäkakka

täältä
Magneettikuvausrekka odottaa muutaman tunnin päästä. Hassu ilta-aika aiheuttaa sen, että joutuu jännittämään koko päivän.

Olen jännittäjä, myönnän sen. Varpaat on rullalla, jännäkakka tulee ja kädet tärisee (nytkin).

Jännitän vähän sitä, tätä ja tuota.
On sellaista hyvää jännitystä: pientä sopivaa sisäistä tärinää, kun on jotain kivaa tulossa.
Sitten on sitä tylsien asioiden jännitystä, esimerkiksi kun polveen on pistettävä kortisonia (sattuu) tai on käytävä hammaslääkärissä (yleisinhottavaa), mutta ne ovat tavallaan vanhastaan tuttuja asioita, joten jännitys on taas erilaista, enemmänkin sellaista "olisipa se pian ohi"-tärinää.

Ja sitten on nämä uudet asiat, joiden tietää olevan ainakin jollain tavoin epämukavia.
Nyt jännitän eniten sen varjoaineen laittoa, mahtaako se sattua tai olla inhottavaa? Onko se putkessa makaaminen samanlaista kuin elokuvissa? Asiaahan ei auta yhtään elokuva, jonka nimeä en muista, mutta jossa ihmiset putkeen joutuessaan kiehuivat sisäisesti lopulta räjähtäen!
Elokuvat eivät normaalista todellakaan aiheuta traumoja suuntaan tai toiseen, mutta jostain syystä tänään tuo mielikuva pyörii päässä... 

Yritän kovasti nyt keskittyä uuteen Meidän Perhe-lehteen, jotta aika kuluisi, mutta kädet kirjaimellisesti tärisee ja se tekee lehden lukemisesta hiukan haastavaa ;)ps. Kutos-kanavalta (siis kanava 6? Kuutos-kanava? Mikä sen virallinen nimi on? 6?) alkoi eilen illalla I kveld med YLVIS-niminen norjalainen sketsi talk show. 
Olen seuraillut Ylvistä Youtubesta aiemmin ja oli aika kiva yllätys, että tv6 (??) näyttää nyt sitä, kannattaa vilkaista Youtubesta esim. nämä vaikka ensin, että tietää uppoaako tän sorttinen huumori:
ja sitten tietysti heidän megamegahittinsä What Does the Fox Say?


4 kommenttia:

 1. Hyvin se menee ja uskallan luvata ettei sua kaavita sieltä putken reunoilta. Olen kyllä aivan samanlainen :D Mää en ole lapsuusiän jälkeen nukkunut paljain jaloin kun näin kauhuelokuvan joskus alle 10 v ikäisenä. Siinä pistettiin varpaaseen piikillä ja ihminen muuttui kastemadoksi. Siis todella järkevä pelko :D Eikä ne elokuvat yleensä vaikuta paitsi Linnuista ja Minä ja Morrisonista on jäänyt traumat. Näihin sketseihin ei oikein tuo mun kielitaito riittänyt. Vai olisikohan niissä jossain ollut hest, prest, salt, kalt :D

  VastaaPoista
 2. :D nauran niin et meinaan tippua pöntöltä!! (ootan siis vaan Pienempää pois kylvystä!) Kastemadoksi :D tosin minä en nuku koskaan käsi sängynlaidan ulkopuolella ja siihenkin oon hieman vastaava syy..... :D Nyt on siis kuvaus ohi enkä ole enää tärinöissä. Kaikki meni ihmeen mukavasti vaikka sainkin vain korvatulpat eikä musiikkia edes tarjottu :( aika mwni putkessa oikeastaan tosi nopeasti.

  VastaaPoista
 3. Meinasin just tulla kyselemään, että mites meni, mutta ylempänä oletkin ehtinyt jo kertomaan ;)
  Mulle uppoo Ylvis ihan kympillä, tekstit olis vaan kivat :P Pitää varmaan sieltä kutoselta (ei mitään käryt, että miten kirjoitetaan) kattoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhden jakson katsoneena katson kyllä seuraavankin :)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)