Google Analyticsin seurantakoodi

lauantai 9. marraskuuta 2013

Ihana lauantai ja elokuvia, elokuvia

Mun lempilauantait menevät juuri niinkuin tänään on mennyt:

Aamulla heräillään kaikessa rauhassa.
Miehellä on vapaata, joten se keittää kahvit, kun minä hoidan pojat hampaan pesulle ja aamupalalle.
Pojat ovat aina iloisia aamuisin, joten siinä ei ole ongelmaa, ihanaa kuitenkin ettei ole kiire mihinkään!

Kun muut istuvat pöytään minä olen perhepetturi ja kömmin takaisin sänkyyn.
Mies kantaa yöpöydälle kahvimukin (edelleen se punainen Taika) ja Torniolaisen Karkiaisen leipomon Jussin revittyä jättipalasen, ruisleipää siis.
Ehdottomasti parasta mitä tiedän, valitsen jopa tämän mieluummin kuin pullan ja se on paljon se!

Ostin leivän Prismasta täällä, mutta etelämmässä asuvat voivat ilmeisesti bongata Karkiaisen tuotteita myös Helsingistä ja Porista ainakin. Sitä en tiedä mitä kaikkia tuotteista sieltä saa, mutta olen tykännyt kyllä kaikista kokeilemistani Karkiaisen tuotteista!  
(täysin ilmaista mainostusta heille, en edelleenkään saa mistään kirjoittamastani mitään "bonusta", mutta jos esim. Karkiainen haluaa lahjoittaa minulle loppuelämän ilmaiset Jussin revityt niin otan vastaan ja muista mainita, että se todella on parasta leipää, vink vink! Vaikka tykkään edelleen myös Kuumanveen leivästä! Kaksi parasta!)

Sängyssä luen Paul Austerin (iki-suosikkini, siitä saakka kun nuorena luin edelleen kirjahyllyyni kuuluvan New York-trilogian) Sattumuksia Brooklynnissa-kirjaa juoden hasselpähkinäkahviani. 

Ihanaa! Juuri tätä tarvinkin tänään :)

Aamupalan jälkeen lähdetään käväisemään kaupassa perheenä, tämäkin harvinaista herkkua, yleensä käyn yksin kaupassa tai poikien kanssa. Täytyy todeta, että kassien kantajana mies on tarpeellinen ;)

Myönnän usein haaveilevani Starbuksin (kuva) Vanilja lattesta, joka on parasta!

Kotiin tultuamme pojat alkavat rakentaa tuutta(eli juna)rataa, josta kehittyykin jättiprojekti, meillä nimittäin Brion ratapaloja riittää! Lastenhuoneesta eteisen kautta olohuoneeseen ja mukaan liitetään Hot Wheels rataa ja autoja. Mahtavaa, kuinka Isompi jaksaa rakentaa Pienemmän kanssa ja ovat niin ihanasti hyvää pataa keskenään! Jaksan ihmetellä tätä miehellekin, joka tosin torkahtaa nojatuoliin...
Minä katselen nauhoitettuna ja höpinät pois kelattuna Idolsia netin lomassa.

Saako sen sanoa suoraa? Idols on tänä vuonna p*ska! Voice on kids voittaa ainakin laulukisamittelön mennen tullen ja niissä lapsissa on potentiaalia niin paljon enemmän kuin Idolsin laulajissa.

Tuutta on muuten sanoja jotka ovat jääneet meille taaperoajoista "elämään" ;)
Toinen mikä on vastaavasti jäänyt on tahnasharja (=hammastahna). En edes koita oikaista näitä sanoja, koska sanon käytän niitä nykyisin itsekin. Joskus tulee sanottua näitä vieraammassakin seurassa, niin vakiintuneita sanoja ne jo ovat :D

Aiheista aivan muihin, pakko tähän väliin mainita pari katsomisen arvoista elokuvaa (elokuva-ilta meillä tiedossa)!

Ensinnäkin Now you see me (Suuri puhallus) oli mahtava! Ihan kaikesta (kröhöm..lopusta...) en niin välittänyt, mutta kokonaisuutena oikein hyvä. Tykkäsin!
täältä

Toisekseen Supermies-elokuvien uusin Man of Steel oli hyvä. Ei mitään uutta, eikä ihmeellistä, mutta perus-sankaritarinana oikein kelpaava.

Star Trek: Into Darkness oli myös todella sarjaansa sopiva elokuva!
Benedict Cumberbatch (mikä nimi miehellä!) oli juuri niin hyvä kuin odotinkin, vaikka hieman jännäsinkin sopiiko niin Sherlockiksi profiloitunut mies muihinkin rooleihin.
En ole aiemmin nähnyt häntä muuna kuin Sherlock Holmesina.

Tosin tulipa mieleeni, että toinenkin Sherlock-sarja on mielestäni todella tutustumisen arvoinen, eli Nelosen näyttämä Holmes NYC. Itse olen katsonut sarjan jo aiemmin, joten voin todellakin suositella!

Elokuvia on tullut myös katsottua lajissa "En todellakaan suosittele!" ja niihin kuuluvat After earth, vaikka Will Smithistä todella paljon pidänkin, niin tämä oli kyllä yhtä scifi-höttöä joka oli taidettu tehdä vain pojan esittelyvideoksi.

The ABCs of Death oli pahinta moskaa pitkään aikaan.
Ideahan oli kohtuu loistava: "27 ohjaajaa, 26 tapaa kuolla. The ABCs of Death on kauhuelokuvan historian kunnianhimoisin antologioteos. Se yhdistää lahjakkaimmat nuoren polven elokuvantekijät 15 maasta täysin poikkeuksellisen haasteen äärelle. Aihiona on kuolemaa käsittelevä modernin kauhun aapiskirja, johon jokainen tekijä on luonut yhtä kirjainta vastaavan jakson" (lainaus Makuunin sivuilta). Ilmeisesti jokainen ohjaaja sai myös 5000 dollarin budjetin.
No, jotkut ilmeisesti vain osaavat, jotkut eivät, 26:sta ehkä 5 oli katsomisen arvoisia.
Mukana oli täysin aivottomia seksifantasiapainotteisia pieruun kuolemisia, sekä animaationa tehtyjä surkeita kakkakuolemia. Ja sitten muutama todella nerokas lyhyt pätkä.
Pari pätkistä oli suoraan sanottuna niin kuvottavia, että oli puhtaasti ohitettava. En minäkä sentään ihan mitä tahansa katso!
Eli vaikka kauhuelokuvista noin yleisesti pidänkin niin kadun todella paljon tähän tuhlaamaani aikaa! Odotin jotain fiksua ja uutta, mutta ilmeisesti groteskius on monien mielestä samaa kuin "jokin uusi", eli lähinnä useimmat tekijöistä olivat koittaneet kilpailla siinä kuka keksii ja toteuttaa irvokkaimman idean.

Aivan samoin kadun muuten Kauhea kankkunen 3 tuhlaamaani aikaa... Ensimmäinen oli älyttömyydessään hyvä, toisen vielä katsoi niin, että välissä saattoi jopa olla pari hauskaakin kohtaa, tämä kolmas oli puhtaasti katalaa rahastusta!
Aikaa saatiin kulumaan muistelupätkiin edellisistä elokuvista ja autolla ajamiseen. Huh!

Poitsut muuten suosittelisivat Itse Ilkimys 2! En ollut eilen kotona, kun pojat katsoivat sen miehen kanssa, itse viihdyin suklaajuustokakkua syöden kynttiläkutsuilla :)

No niin, tämä nykyinen lauantai-ilta sujuukin sitten seuraavasti:

Pojat ovat miehen kanssa höyrykylvyssä, sitten iltapalaa ja pojat nukkumaan. Minä juon harvinaisen Happy Joe Cloudy Apple siiderin, syön hieman sipsejä ja katson (yllätys!) elokuvan, nyt on vuorossa Upside Down. Toivottavasti mieskin jaksaisi katsoa mun kanssa tän, voi tosin olla, että uni vie miehellä voiton.

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta lauantailta! :) Kiireettömyys on ihanaa ja mieleinen tekeminen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni näin pitkään yöhön suorastaan, kun laiteltiin miehen kanssa vielä kirppistavaroihin hintalappuja :D Ihme juttu, tällaisen homman lomassa mun mies on varsin puhelias ja kiva jutella kunnolla samalla :)

   Poista
 2. Meilläkin on vielä käytössä sanoja, joita muksu käytti reilut 10 vuotta sitten. Pankkimaatilla käydään nostamassa rahaa ja hapahapa on maissia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tuli lapsen mielestä sellainen ääni kun sitä syötiin piirretyissä. Voi sitä pettymyksen määrää kun sellaista syötiin eikä se ääni kuulunutkaan :D Arvaa oliko vaikea lähteä selvittämään mikä se hapahapa on mitä se muksu pyysi aikoinaan ostamaan :D

   Poista
  2. Voi ei :D Ei hapahapaa... :D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)