Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 21. marraskuuta 2013

Buzzador: Vanish


Varmasti kaikki ovat kuulleet mainoksen: "Luota pinkkiin!" jopa ärsyttävyyteen saakka.
Voiko pinkkiin todella luottaa? ;)

Sain Buzzadorilta mahdollisuuden osallistua Vanish-kampanjaan ja valitettavasti minulla ei ole kuva todisteita, miehen Lumia jossa hienot Vanishillä pestyjen vaatteiden kuvat olivat räsähti näyttö edellä maahan. Bye, bye kampanja kuvat, räsähti nimittäin sen verran pahasti.

Minulla on vielä tahratesti tekemättä, eli kuten jotkut ehkä edellisestä Vanish-kampanjasta muistavat (minä en ollut siinä mukana, mutta muita bloggareita oli) on tuotteen mukana jälleen tullut valkoinen kangaspala joka on tarkoitus tahria (tätä osaa lapset odottavat innolla!) ja sitten pestä koneessa Vanishia apuna käyttäen.
tuotetiedot ja lisäinfo tämän linkin takaa

Ihan sattumalta ostin vähän ennen kampajan alkua myös Vanish Oxi Action Power Spray:tä, jota on myös tullut kokeiltua jo. Mies nimittäin tiputti täyden minttusuklaavanukkaan suoraan valkoiselle puuvillamatolle! Ääk. 

Ja voisin todeta kuten mainoksissa yleensä: "Ei hätää! Meillähän on Vanish tahranpoistosuihketta. Vain muutama suihkautus riittää!" tai kuten Vanishin omilla nettisivuilla sanotaan:
"Onko sinulla ollut vaikeuksia poistaa tahroja matoista? Vanish Oxi Action Powerspraylla saat uskomattomia tahranpoistotuloksia! Vanish Powerspray poistaa vaikeimmatkin tahrat matoista ja verhoilluista huonekaluista." (www.vanish.fi)

No riitti se. Hyvin lähti tahra. Jopa oikeasti niin, että ihan pikku hetkessä tahra oli kokonaan poissa! Tykkäsin :)! Tässä suihkejutussa saaatan luottaa pinkkiin toisenkin kerran!

*kuvat Buzzadorin Vanish-kampajan kampanja sivuilta2 kommenttia:

  1. Tykkään Vanissista ja ne vissiin tietää sen buzzadorilla kun en saanut testata, En ole saanut mitään sen jälkeen kun postasin energiapatukoista. Olisi vissiin pitänyt puhua niistä nätimmin :D

    VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)