Google Analyticsin seurantakoodi

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Ulos pelaamaan!

Isompi tuli kotiin kauhealla kiireellä ja kiljui jo ovelta, et "Nyt meen nettiin pelaan Club Penguinia". Minä kysyin, et nytkö jo sieltä kaverilta piti lähteä, vastahan sä menit sinne.

"Eikun mä meen nettiin pelaan just sen kans"

HAH! Niinhän sitä vois luulla. Samantien käänsin lapsen ovelta takaisin ja käskin mennä sanomaan, et äiti passitti pihalle, siellä sitä saa pelata sydämensä kyllyydestä. Vaikka jalkapalloa, sählyä, tmv.

Pari tuntia ne pelas jalkkista sit pihalla. Mun poika ei ole aiemmin ollut nettipeleistä kiinnostunut ollenkaan. Konsolipelejä pelataan koko perhe, mut vaan joskus viikonloppuisin. Tuonne Club Pingviiniin annoin pojan liittyä (,koska "kaikki" ja "koko luokka" on siellä), koska siellä ei voi jutella noin vain tuntemattomien kanssa, vaan siellä on vain tietyt vakiolauseet joita peruskäyttäjä saa käyttää. Ja koska me sovittiin, ettei sinne ostella mitään extroja.

Joo, ei ole osteltu, mutta arvatkaa vaan sitä vinkumisen määrää... "Se maksaa vaaaaaaaan 4e!!"

10 kommenttia:

 1. Mainio kommentti tuo "maksaa vaaaaan 4 euroa". ;)

  VastaaPoista
 2. Kuulosta niiiiiin tutulta. Mutta hei jos yhtään lohduttaa niin tuo menee ohi. Ton tyyppiset pelit ei jaksa kiinnostaa enää kun vähän kasvaa. Muistelisin että loppuikohan se meillä jonnekin nelosluokan tienoille... sitten se rutina siirtyy muihin aiheisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D meillä tää alkoi vasta nyt 4lk tienoilla, mut joo, en usko tosiaan tämän olevan pitkäaikaista, aika tylsähkö peli ainakin tuo ko.peli.

   Poista
 3. Meillä se peli mihin kinuttiin ostamaan ekstroja oli Habbo hotelli, tunnustan sisustelleeni huoneita vielä pitkään sen jälkeen kun lapsi menetti mielenkiintonsa peliin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiki, tunnustan nyt juhlallisesti: Minäpä olen pelannut hoitolapsen Stardollia :D se oli sellainen nettipaperinukkepeli. Useat hommat maksoi mut perusjuttuja pystyi tekemään ilmaiseksi ja mikä mahtavinta, paperinukkepukemaan julkkiksia! :D Apuaaaaaaahhhhh.... vajoan maanrakoon... :D

   Poista
 4. Apua. Mua pelottaa jo valmiiksi tuo vaihe. Ja ymmärrän niitä vanhempia, jotka on niiden "kaikkien muiden" äitejä ja isiä; vähänkö pääsee helpolla kun muksu vaan siististi istuu huoneessaan ja nököttää koneella. Kaikki muu on oikeasti haastavampaa. Tsemppiä vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojan luokkalaisia löytyy jo facebookistakin... itse pelkään sitä päivää kun lapsi 12v toivoo pääsevänsä sinne kirjautumaan (toiv. ei halua!!)... 12v on kyllä niin alhainen ikäraja sinnekin, että saisi olla korkeampi!

   Poista
 5. Meillä 1,5-vuotias tuntuu nyt jo olevan aivan liian koukussa tietokoneeseen, mitähän se on tuossa vaiheessa!
  Aapuuva :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, se vaan pahenee, valitettavasti ;D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)