Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Sateista syyspäivää!

Nyt on melkeinpä kunnolla ensimmäinen syyspäivä. Aamulla poikakin pyysi käsineet käteen lähtiessään kouluun, kun pyörällä alkaa muuten sormia paleltaa.

Kunnon syksystä kertoo myös joulumainokset! Mua melkein naurattaa. Melkein. Toinen puoli minusta nimittäin kihisee, et miten ne kehtaa!! Vuodesta toiseen aikaisemmin.
Tuli nimittäin Lego-lehdessä pojille mainos jossa pyydettiin jo suunnittelemaan joulutoiveita listalle ja itselleni pölähti Jotexin mainos(ko se oli, taisi olla), jossa oli jouluverhoja! Yyh. En tykkää.

Meillä on tänään suunniteltu kotipäivä. Isompi ei mene kavereilleen, Pienempi ei mene mummolaan.
Jaa et miten niin suunniteltu? No siksi piti ihan suunnitella, että pojat on olleet viikon verran niin menossa, että ei ole paljoa kotona näkynyt. Illalla vaan pesu, iltapala, hampaanpesu ja sänkyyn.
Mullahan oli jo ikävä!!

Pienempi on ollut mummolassa paljon, koska Pienemmällä ja papalla on ollut leikkimökin korjausprojekti. Leikkimökin pappa rakensi aikoinaan minulle. Se on iso leikkimökiksi ja siinä on nukkumaparvi ylhäällä. Nyt leikkimökki on 30-vuotias ja tarvitsee ilmeenkohotusta :)
Pappa ja Pienempi maalaa, korjaa kattoa ja sisältä vähän lattiaa. Yksi kolmesta ikkunastakin korjataan, siihen muutama vuosi sitten kopsahti Isomman heittämä tennispallo sillä seurauksella, että rikkihän se meni. Korvattiin ikkunalasi vanerilla, tähän saakka. Eilen ikkuna sai uuden kiiltävän lasin.

Isompi taas on ollut harrastuksissa ja kavereilla. Viitenä päivänä peräkkäin jalkapalloa, sählyä, jalkapalloa, jalkapalloa ja sählyä. Ja kavereillakin piti ehtiä käymään, kun oli kisa siitä kuka rakentaa korkeimman Hero Factor ukkelin. Ensin kotona pikapikaa iso ukkeli ja sitten se kourassa kaverille vertailemaan, sieltä äkkiä takaisin, kun kaverilla olikin ukolla tuplajalat ja sellaiset piti saada.
Nämä olivat siis täysin mielikuvitukseen perustuvia uusia Hero Factoreita, jos joku poikalapsen äiti miettii, että ei niissä Hero Factoreissa tuplajalkaisia ukkoja ole :D

Nyt mennään katsomaan Moster Jamia digiboxilta ja juodaan mun juuri tekemiä pirtelöitä. Siis meillähän eilen katsottiin katsomatta jäänyt osa Junior Master chefiä, se jossa ne ihmeen taitavat lapset tekivät pirtelöitä :)

Pienempi saa Yosa vaniljaa joka ihme kyllä sopii nyt pojalle ja joka saa naaman hymyyn joka kerta :) Ja onhan se namia :)

6 kommenttia:

 1. Eikä - joulumainoksia! Ja niinkuin kirjoitit, joka vuosi aina vain aiemmin ja aiemmin. Minun puolestani saisivat tulla vasta joulukuussa, jos sittenkään!
  Joskus on hyvä vaan rauhoittaa lapset kotiin - kuunnella ja viettää yhdessä aikaa ihan vaan olemalla. Tekee hyvää lapsille ja itselle;)
  Kivaa iltaa teille siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perään katsottiin iki-ihana Saapasjalkakissa elokuva peiton alla. Nyt kynttilöitä, koska on ihan kyntiläilma ja pojat nukkumaan!! :)

   Mukavaa iltaa myös sinne :)

   Poista
 2. Mitä? Jokos nyt on joulu? Uskomatonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Joulu on taas, joulu on taas...." varmaan ne joululaulutkin raikaa kaupoissa jo lokakuussa sitten

   Poista
 3. Tätä vauhtia joulumainokset tulee viiden vuoden päästä samaan aikaan juhannuksen jälkeisten alennusmyyntimainosten kanssa :D Oi ihanaa, että olette saaneet lisätä vanilja Yosan sopivien listalle. Sitä saa lähikaupoistakin niin ei tarvi tuoda Ruotsin puolelta :) Tärkeintähän on tietysti se, että saa uusia makuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Amerikan malliin, eiks siellä alakin jotkut joulumyynnin kesäkuusta tjn :D

   On aivan ihana tuo Yosa ja rehellisyyden nimissä, se on jopa hiukan parempaa kuin Ruotsin. Vaikka en oo ihan varma onko tää oikeasti paremminkin vanukasta....? No hyvää on ja maistuu ;D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)