Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Ruska

Kasvaessani Rovaniemellä ihastelin mahtavia ruskapuita joita oli joka syksy joka puolella, puut hehkuivat oransseina, punaisina, hehkuvan keltaisina ja monivärisinä.
Tätä ruskaa kaipailin asuessani Helsingissä ja miehelle aina muistin tästä mainita Helsingin märässä, tummassa syksyssä, jossa korkeintaan näkyi tummankeltaisia tylsiä ja ruskeita mädänneitä lehtiä.

Kun muutimme Rovaniemelle olin aika ihmeissäni, kun muistikuvieni ruskaa ei syksyisin ilmestynytkään. Jotain pientä kyllä, mutta ei sitä värien tulvaa ja uskomatonta heleää syksyä jossa auringon paisteessa puiden väriloisto hehkuu silmissä!

http://www.uusirovaniemi.fi
Tänä vuonna se vihdoin tuli! Ensimmäinen oikea, kunnon ruska. Ihanaa!! Mies on tosin ihastellut "Lapin" ruskaa (lappi lainausmerkeissä, koska Rovaniemi nyt ei ole oikeaa lappia nähnytkään...) jo muinakin vuosina, mutta minulle ne muutamat punaiset pihlajat eivät ole riittäneet. Väriä pitää olla joka puolella, niin paljon, että paatunuttakin lappilaista huokailuttaa!

http://www.uusirovaniemi.fi
Syysukkonen 12.9.

4 kommenttia:

 1. Ihanat värit kuvissa!♥ Ja komeaa salamointia!:-)

  VastaaPoista
 2. Frederikki kovin sanoin moitti toista BB-kilpailijaa siitä ettei hän tiennyt missä on Rovaniemi tai Jyväskylä. Mies tiesi mun maantiedon olevan aika hakusessa ja tiedusteli mun yleissivistyksen tasoa? Vastasin miehelle tietäväni missä on Rovaniemi. Se on siellä missä on mun Nunju :D Muotiblogeissa kiertää nyt sellainen haaste missä pitää luetella kaikkia merkkejä. Nakitin sen eteenpäin sulle :) Salamointi näyttää komealta noin kuvissa, paikan päällä olisin kirkuen juossut ympäri huushollia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just kampaajani kanssa juttelin sovisinisti-Frederikistä :D kun kävin tänään (vihdoin!) kampaajalla (näytin jo Lumimiehen siskolta...).

   Ihanaa, että minusta voi olla maantieteellistä apua <3 :D Ja kiitoksia haasteesta :D heti hommiin!! :D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)