Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 6. syyskuuta 2013

Kone toimii ja pää ei pelaa

Tietokonenero kävi meillä eilen ja sai nettimme toimaan jälleen. Huh, olikin jo ongelmia olla ilman. Eli kaikki riippuvuuden merkit tuli käytyä läpi. Avasin jopa koneen tärisevin käsin katsoakseni, että jospa se toimisi sittenkin...
Ihan turhaan, eihän se ollut itsestään korjaantunut.

Mutta nyt toimii, hurisee, avaa sivuja jälleen monta peräjälkeen, jotta voin lukea ne yksi kerrallaan pois. Muiden blogeja koitin vilkuilla puhelimesta, mutta ei se vaan ole sama juttu! Joten palaan blogien lukulistaani viikonlopun aikana :)

Ja sitten omaan koneistoon. Ei pelaa. Voisko minutkin käydä joku kropanhallintaguru laittamassa paikoilleen, niin, että uudelleen käynnistettäessä kaikki toimisi kuin uutena...?!
Eikö?

Kävin terveyskeskuksessa eilen ja sain vahvemman annoksen Lyricaa ja varoituksen, että luultavimmin vaikka aloitan sen nostamisen varovaisesti niin silti ne aloitusoireet tulee, jotka mulla oli sillon kun aloitin tuon edellisen kuurini (siis iskiakseen edelleen!! Se ei vaan lopeta vaivaamasta!). Eli pyörrytystä, huimaamista ja muistihäiriöitä luvassa, ainakin siihen saakka, että taas totun uuteen, korkeampaan annostukseen.

Meidän terveyskeskus ei onneksi ole arvauskeskus. Tosin tk:n on todella vaikeaa saada aikaa, kun siellä vastaa Vanha Epäilevä Hoitaja, toiselta nimeltään Hapannaama.

"Issias on vaiva joka menee ajan kanssa ohi. Et tarvitse lääkäriaikaa", "Oletko ihan varma, että se on vaivannut sinua noin kauan... tarvitsen tarkan ajan", "Voi olla, ettei aikaa tälle päivälle löydy, jolloin joudut soittamaan huomenna uudelleen klo.8"

Sain ajan ja lääkäriksi naisen joka on ollut meidän perheen avuksi siitä lähtien kun tänne Rovaniemelle muutimme. Yksi maailman parhaista lääkäreistä. Kuuntelee, ymmärtää, ottaa tosissaan, on empaattinen, lämminhenkinen, mitäs vielä?

Nyt sain lisäksi lähetteen kuvattavaksi, toivottavasti pääsen!

Tänään könkkäsen siitä huolimatta sairaalalle, katsomaan uutta sulopalleroa!! :) <3 br="">


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)