Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 27. elokuuta 2013

Uutuudet lempparikaupasta

Koska lempparikenkäni tekivät katalan tempun hajotessaan jäin ilman kenkiä.

Oikeasti niitä on liikaa, mutta vastaavia balleriinoja ei yhtiäkään, sellaisia siis jotka käyvät tilanteeseen kuin tilanteeseen, jotka voi sipaista jalkaan farkkujen, hameen tai mekon kanssa. Jotka istuvat jalkaan ihanasti. Jotka nappaa äkkilähdössä.

Sportsdirect.comista  on tullut lempparikauppani ja olen tässä välissä tilannut sieltä niin itselleni pari vaatetta kuin pojille kenkiä. Nyt bongasin sieltä ihanat ja tarpeeseen tulevat söpöisyydet.

Tänä aamuna ne saapuivat. Kello.9.15 on liian aikaista kuljetus/postimiehen pimpotella, onneksi se kuitenkin oli hyvällä asialla ;).

Saanko esitellä: kenkäperheeni uusimmat jäsenet!6 kommenttia:

 1. Ihanat! Empäs ole tuohon kauppaan tutustunutkaan, sinne siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin :D ja hintakin oli vaan 5e tienoilla (+pk) :)

   Poista
  2. Katoin Kikille noita kenkiä ja huomasin samalla näiden mun kenkien maksavan nyt vähän alle 9e, mutta tarkistin vielä niin mun hintalapussa oli 4,90e, joten olen tainnut ostaa jonkin erikoistarjouksen :) Eipä tuo hinta päätä huimaa edelleenkään :D

   Poista
 2. On kyllä kivat, ne on tyttömäiset balleriinat ja kuitenkin niitit tekee rock-henkeä :) Kaksi kärpästä yhdellä iskulla :) Oliko niitä kanoottikokoa 42 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D Ihan näitä samoja ei oo, mut samantapaisia ja muita balleriinoja löytyy myös koossa 8 (eli 40) :D

   Poista
  2. eiku siis 42!! 8 on siis 42 :) ja esim. tämmöiset ois tarjolla niiteillä ;): http://www.sportsdirect.com/kangol-studded-ladies-ballet-shoes-233089 Ja ilman niittejä valikoima onkin sit tosi runsas :)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)