Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 22. elokuuta 2013

Säälittävyyden huippu

Säälittävyyden huippu on saavutettu, kun 4v ja nelosluokkalainen kilpaa kehuvat äitiä : "Ihan hyvä se sun piirustus on, kyllä sen tunnistaa mikä siinä on!"

Puuttui vain taputus päähän ja olisin palannut ala-asteelle kolmosluokan kuvistunnille...

täältä :D

10 kommenttia:

 1. Anteeksi, mutta naurattaa :D
  Mun lapsella taitaa olla sama edessä, koska mä en osaa piirtää. Hippo-lehdestä opettelin joskus piirtämään pupun takaa päin ja se on ainoa, minkä saan tunnistettavasti piirrettyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mulla on vähän sama, jostain samantyylisestä malliohjeesta opettelin kissan edestä ja se on samoin sama minkä joku edes tuurilla tunnistaa :D

   Poista
 2. Ai kauheeta Nunju, mää nauran niin etten pysty kommentoimaan mitään :D Olen kyllä sun kanssa samanlainen :D

  VastaaPoista
 3. Mut eiks oo ihanaa kun kotona vallitsee kannustava ilmapiiri! :D

  VastaaPoista
 4. Minulle 4 v mummotettava sanoi "Mummo! Ole hiljaa! Sinä et osaa yhtään laulaa!" Ja minä kun yritin ilahduttaa lapsosia kivoilla lauluilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhtään lohduttaa niin oon minä kuullut tuonkin :D Tosin sen lapsi perui heti, oli kuulema ollut vaan vähän vihainen :D (ja lisäsi, et ihan hyvin äiti laulaa... se tais sanoa sen vaan rakkaudesta, heh!)

   Poista
 5. Oltiin kesällä visiteeraamassa mun isän luona ja ne innostui sitten piirtämään mukulan kanssa. Tulin hetken päästä paikalle ja katoin, että kappas, pappa on piirtänyt sulle hämähäkin. Kaikki repes nauramaan - oli kuulemma yrittänyt piirtää kissan :D Todettiin sitten yksissä tuumin, että on kissa tainnut jäädä jyrän alle pahemman kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mua ei ole siunattu millään lahjoilla, en osaa laulaa, piirtää, enkä edes tehdä käsitöitä ;D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)