Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 9. elokuuta 2013

Alavireisen olion elokuvavinkit

On ollut vähän alavireinen olo, eikä ole sen vuoksi tullut blogiakaan edes katsottua entiseen tahtiin... Oikein mitään sen suurempaa syytä ei edes ole, kai se on eniten se, että sairastaminen ja lääkkeet jatkuvat entisenlaisina. Se on suurin syy.
Maanantaina olen menossa naprapaatille jota hyvin moni täällä suosittelee ja joka on kehittänyt ne sellaiset aika tunnetut Ortomalli-pohjalliset. Itse en usko edes hänen voivan auttaa, joten ihmettä odotellessa...
Siis tämä käynti on sen iskiaksen vuoksi joka sekin on minun mielestäni vaivannut jo tarpeeksi. Samalla tappelen näiden nivelreumakipujen kanssa, pistän joka ilta Kineret-nimistä lääkettä jonka sivuvaikutus on samanlainen aamuällötys kuin raskauspahoinvoinnissa, ärsyttävää, silloin sen sentään sietää kun tietää, että aiheuttaja on vauva...

No niin! Viikon valitus tuokio on virallisesti ohi!

Koska olen ollut hyyyvin paljon liikkumatta (ja sen todella huomaa... eikun ei saanut valittaa enää!), olen edelleen tyytynyt katselemaan paljon telkkaria. TV5:ltä tuli TV-elokuva nimeltä Client list jossa näytteli ihana Jennifer Love Hewitt ja olikin kiva huomata, että ihan pian TV5 alkaa näyttämään myös elokuvaan perustuvaa tv-sarjaa nimeltään myöskin The Client List, jossa pääosassa edelleen Jennifer Love Hewitt. Aika takuuvarmaa tällaiselle chick-lit-fanille :) Joskus se vaan tulee niin tarpeeseen (kuten joka viikkoinen Carrien päiväkirjat!).

Katsoin myös Stephenie Meyerin The Hostin, joka oli kirjana niin hyvä! Ja oli muuten elokuvanakin! Yllättävää. Kirjalla ja/tai elokuvalla ei ole yhtään mitään tekemistä Twilightien kanssa ja ne ovat hyvin erilaisia. Itse en tosiaan ole Twilighteja lukenut, elokuvat katsoin, koska mulla on pakottava tarve aina tietää miten tarina loppuu jos olen alun kuullut ja tässä tapauksessa kävin ensimmäisen osan aikoinaan katsomassa elokuvissa kaverini kanssa. Vaikka ne olivatkin minusta ihan katsottavia niin eivät menneet suosikkeihini ja uskon, että ovat kirjoina silti parempia.

imdb.com

The Host kertoo ajasta jolloin suurimman osan maapallon väestöstä on ottanut haltuunsa avaruusoliot. Tässä elokuvassa vältytään kliseisiltä alien-jutuilta, koska nämä avaruusoliot menevät ihmiseen (ovat aika kauniita mennessäänkin, ei mitään limaista ötökkämöngerrystä) ja ihmisen silmiin syttyy hopeinen rengas, josta erottaa kuka on ihminen, kuka ei. Suurin osa on siis vallattu, muutamia ihmisiä pakoilee vielä. Tästä lähtökohdasta alkaa elokuva joka on eniten kuitenkin rakkaustarina. Pidin todella paljon :)


imdb.com
Lisäksi katsoin Guillermo del Toron (kaikki mihin hän on jotenkin sormensa laittanut on minun mielestä ollut todella hyvää) tuottaman Maman jossa pääosissa ovat ihanat Jessica Chastain ja Nikolaj Coster-Waldau. Ensimmäinen tuttu mm.elokuvista Dark Shadows ja Piiat, jälkimmäinen Game of Thronesista. Elokuvassa on ahdistava alku jonka seurauksena pienet tytöt, sisarukset Victoria ja Lilly katoavat metsään. Viisi vuotta myöhemmin etsintä tuottaa tulosta ja tytöt löydetään keskeltä korpea mökistä, jossa he ovat pärjäilleet (melkein) yksin. Vaikka elokuva onkin tavallaan kauhuelokuva, niin kyllä tämäkin menee enemmän rakkauden puolelle. Tälläkertaa vain puhutaan äidin rakkaudesta lapsiinsa. Ja voin sanoa, että jos ei kestä lapsia ja lapsille tapahtuvia juttuja elokuvissa niin tämä ei ole silloin menossa katsottavien listalle. Itse en todellakaan itke elokuvissa ja vollotin aivan täyteen ääneen, sekä alussa, keskivaiheessa, että varsinkin sitten lopussa. Miehellänikin jopa valui pari kyyneltä ja se on harvinaista. Kyllähän tämä elokuva oli hyvä silti.

Nyt sitten kauppaan, johon raahaudun kerran viikossa, koska olen joskus hamassa menneisyydessä ottanut kontolleni perheen ruoka(ja muut)ostokset ja tuntuu (minusta ainakin), ettei meillä ole mitään kaapeissa jos en käy itse kaupassa. Onneksi Isompi pääsi koulusta (niin, täällähän siis alkoi koulu eilen, 8.8, toisin kuin vissiin missään muualla!!) jo klo. 12.15 niin hän tulee minulle kantoavuksi samalla kun Pienempi tulee minulle kauppalapunkantajaksi ;) Pitäähän molemmille olla yhtä tärkeät roolit äidin auttajina :)

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti naprapaatti pystyisi tuomaan apua iskiakseen. Tsemppiä ja voimia!

  Mä just kävin kaupassa ja ostin kissanruokaa, leipää ja pekonia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla himpun verran toiveita sen suhteen, vaikka aika skeptinen olenkin :) Meidän kauppalistalla on 3l "Herkkumammaa", eli Pienemmälle Oatlyn kauramaitoa ja äidille suklaalevy ;D

   Poista
  2. Njam, teillä on hyvät ostokset! :)

   Poista
  3. ja kotiin tultiin sit tietysti ostokset lisättyinä uusimmalla Cars-lehdellä ja jäätelöillä :D

   Poista
 2. Mieteinkin tänä aamuna, että olitko sää sen Tabermanin runon tarpeessa vai oliko se muuten vaan tullut mieleen, mutta täällähän oli jo vastaus mun mietteeseen :) Jännityksellä odotan sitä Client Listiä, että miten sitä tottuu, että Aavekuiskaaja tekeekin ihan jotain muuta :D Carrien päiväkirjat on jokaviikkoinen must-katsottava :) Toivottavasti naprapaatti tuo helpotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Mun mielestä tuossa herttaisessa Jenniferissä vaan on jotain et sitä jaksaa katella muissakin rooleissa :)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)