Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Syksy tulee, oletko valmis?

Ostin tuossa taannoin kesälomalukemiseksi autoon Glorian Koti-lehden kesäkuun numeron. Minulle tulee tilattuna Avotakka josta tykkään lehtenä enemmän. Siitä onkin jo jonkin aikaa kun olen viimeksi muita sisustuslehtiä edes availlut, Avotakka kerran kuussa on riittänyt.

Glorian koti oli kuitenkin parantanut otettaan sitten viime lukeman ja huomasin tykkääväni kovasti. Ja sitten kävi se pahin.

Ensin sivulla 57. Ja sama pari sivua eteenpäin, sivulla 60. Must have-ilmiö. Jonka takia minun ei kannattaisi lukea sisustuslehtiä. Eikä katsella sisustusblogeja. Eikä varmaan edes vierailla ihmisten luona.

Finnish desing shop
Onnekseni kyseessä on molemmilla sivuilla (tosin esittelyissä eri kodit) ilmeisesti aivan sama tuote. Toisessa kodissa makuuhuoneessa, peilin kaverina, toisessa ikkunan laidassa.

Sitten google laulamaan! Mistä sen saa, paljonko se maksaa, miten minä saisin sellaisen...
Ja aina takaraivossa varmuus siitä, että hinnan täytyy olla liikaa. Aivan kuten Grasshopper lattiavalaisin, johon minulla ei ainakaan juuri nyt (665e) ole varaa :(

Nyt kuitenkin googlen kuvahaku antoi ihanan vastauksen. Samantyylisiä saa jostain niinkin arkisesta paikasta kuin Clas Ohlsonilta. Ja hinta myös niinkin arkinen kuin 26,95e! Jee!

Tilaukseen meni heti. Ja se mitä tilasin saapuu minulle vasta syksyn myötä, eli arvioitu lähetyspäivä venyi niinkin pitkälle kuin 24.9 saakka.

No mitä se oli? Olen hullaantunut valosarjoihin joissa on sitä jotain. Tässä se jotain on eleettömyys ja se, että nämä sopivat täydellisesti makuuhuoneen sisutustikkaisiin roikkumaan syksyksi ja talveksi.

Glorian koti

Nämä Clas Ohlsonin  valojen kaltaiset lamput roikkuvat lehden kuvassa vasemmassa laidassa. Tosin pidin enemmän siitä toisesta kuvasta joka inspiroi minua nämä hankkimaan, siinä ne tosiaan olivat ison, seinää vasten nojallaan olevan peilin reunalla. Ja todellakin, luultavasti näissä lehden kodeissa kyseessä olivat paljonkin kalliimmat desing-lamppusarjat, mutta toivon, että nämä löytämäni toisivat saman fiiliksen pienemmällä rahallisella panoksella :)


Clas Ohlsonilta tilaamani lamput
Talveksi saatan vielä intoutua hyvinkin hankkimaan toisenvärisen sarjan La Case De Coysin Paul valoja joista innostuin viime talvena :) Silloin kun tykkään jostain kovasti en jaksa välittää vaikka se olisinkin So Last Season  ;D Ajattelin kuitenkin ehkä hankkia samantyyliset Happy Lights pallovalot Seita shopista, koska ne ovat huomattavasti runsaammat useammilla värivaihtoehdoilla!

Ja nyt, kesää jatkamaan!! Täällä on ukkosta ja sadetta, mitä siellä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro jotain, se ilahduttaa :)