Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 16. heinäkuuta 2013

SportsDirect.com

Kirjoittelin tässä pikkuisen aikaa sitten halvasta nettikaupasta täynnä vaikka mitä ja nyt se tilaus sitten eilen putkahti kotiovelle. Iso pussi oli kuin mikäkin lahjasäkki :D

Edelleen suosittelen, tein nimittäin itse nyt heti lisätilauksen! Kaikki mitä tilasin oli juurikin kivaa, hyvää, sopivaa ja ennenkaikkea halpaa ;)

Osa niistä jotka tulivat eilen :) Yksikään ei maksanut yli 8e!
Pojat olivat onnesta soikeana Batman-kuulokkeistaan ja äidin korvat lepäsivät sopivasti, pienempi katsoi tietokoneelta Pokemonia ja isompi pelasi telkkarilla Wiitä!

Huuh, nyt voin lukea kirjaa ilman jokapuolelta kuuluvaa taustameteliä! Ja kuulokkeet tuntuvat todella laadukkailta ja onhan ne aidot DC Comics-tuoteet.
Todella pehmeät ja juuri sopivat 4-veenkin päähän.

Lisäksi Pienempi iloitsi Tuomas Veturi-jutuistaan ja Isompi Sonic, Rocawear ja Airwalk tavaroista ja vaatteista! :)

Omat suosikkini näkyvät tuossa kuvassa alarivissä, ihania kotivaatteita!

Isomman suosikki oli tuo Airwalkin "snäpäri", eli snapback cappi ja Pienemmän Tuomas Veturi reppu. Tosin sieltä tuli myös sateenvarjo ja pari paitaa samalla kuviolla. Yleensä en harrasta noiden tv:stä tuttujen (tai peleistä...) hahmojen kuvia vaatteissa, ne eivät todellakaan siis ole äidin suosikkeja, mutta nyt annoin poikien valita 5 suosikkivaatetta/tavaraa sieltä nettisivuilta ja Pienempi päätyi Tuomas Veturiin ja Soniciin, Isompi Sonic-paitaan ja pariin cappiin ja ihanaa kyllä Isompi osasi jo ajatella sitä mitä oikeasti tarvitsee, eikä vain sitä mitä haluaa ja niinpä Isompi naputteli ostoskoriin myös boxerit ja sukkapaketin :D

Uuten pakettiin jonka tilaus lähti juuri tulikin sitten miehelle t-paitoja ja sitten lisää noita sukkia, boxereita ja sitten parit vauvalahjat, kavereille on syntynyt ja on syntymässä juuri tyttövauvoja ja naputtelinkin pakettiin muutamat "turhuudet" :D
Ihanat babykengät :) Molemmat kuvat SportsDirect.com.

6 kommenttia:

 1. Se siis on totta ja sieltä saa tilaamansa. Pikkuinen epäilyksen siemen iti, että voiko tämä olla todellistakaan, mutta on se :) Oi oi noita babykenkiä, ooh miten ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin mullakin, mut uhkarohkeasti vaan kokeilin heti isolla kasalla tavaraa :D Nyt on syksy poikien osalta turvattu, eipä tarvitse yrittää kipeänä kauppoihin :D Mua eniten ilahdutti noi 1,80e boxerit ja sit noi 7,20e capit. Isompi vinkuu jatkuvasti cappejä lisää ja kyllä niitä kuluukin kun se on niin hikipää ja melkein jatkuvasti menossa ulkona cappi päässä :) Nytpä saa huoletta heitellä, ennen huokailin kauhuissani kun se hiekkainen cappi kotiutui ;D Aimminkin ostin Suomen mittakaavalla "halpiksia", eli noita Airwalkeja, mut ne on Suomessa halvimmillaankin 30e, yleensä 40e.

   Poista
  2. Mää olen cappeja pessyt vauvojen pyllypyyhkeillä :D Niillä on hyvä hieroa tuoreeltaan kaikki pois. Niissä ei ole väriaineita niin ei yhtäkkiä huomaa, että valkoisessa lippiksessä on siivousliinan jättämä vauhtiraita. Ja ne on sopivan epäkosteita niin kestää se lippa hyvin käsittelyn.

   Poista
  3. :D hyvä vinkki, kiitoksia :D

   Poista
 2. voi ihana kiitos sinulle mainostuksesta , minullekin tuotiin iso sininen säkki kotiovelleni , aukaisin ja tosiaan ilahduin monestakin tavarasta paitsi tunika oli minulle pieni ... huulikiiltoja ei lähetetty sen takia että paketti tulee lentokonella ja ei ole luvattu ... Mutta aion tilata sieltä vielläkin .. kiitoksia ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, etteivät kosmetiikkaa sit tuo, itse en sitä vielä kokeillutkaan tilata, mut nyt en sit tilaakaan :) Mulle pitäisi nyt huomanne tulla seuraava "säkki" :D paljon pienempi tosin nyt.

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)