Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Must on tullu...shoppailuhullu!

Tunnustetaan nyt tähän samaan ostoskategoriasyssyyn, että olen shoppaillut netin kautta vähän lisää!
Liityin nimittäin alennusintoisena Campadreen ja kun uuden "asiakkuuden" vuoksi sain heti 10e alennuskupongin niin aloin sitten innokkaana tietysti selaamaan vaihtoehtoja johon voisin kymppini tuhlata ;)

Campadrea muuten kannattaa käydä vilkaisemassa jos on alennetun merkkitavaran perään, kuten minä ;)

Alennettuun hintaan muutamia tuotteita tunnetuilta brändeiltä, nyt oli esim. Five seasons, House of Dagmar, eri kenkä ja laukkumerkkejä jne, tulevia kampanjoita näytti olevan esimerkiksi Gucci ;) Rekosteröityminen ja käyttäminen on hyvin yksinkertaista!

Sieltä löytyikin muutama kiva vaihtoehto. Pyörittelin jonkinaikaa niiden välillä, oli käsikoru, kengät ja mekko, mutta oikeasti tiesin kyllä heti minkä haluan ja niinpä napsautinkin ostoskoriin nämä ihanuudet syksyä varten ->

Olen himoinnut keltaisia kenkiä kevättalvesta saakka ja nämä vain iski niin täysillä :) Ihanat!

Ja kun hintaa jäi ilmaisten postikulujen ja 10e alennukseni jälkeen vain 26e niin oli aivan pakko!

Olen katsellut näitä Svean kenkiä ennenkin esim. Zalandolta ja Brandokselta hinnoilla 60-90e ja on sitten hintojen vuoksi jäänyt.

Mulla on syystakkina tummansinen takki jossa on hupun sisässä keltaista niin voin jo kuvitella itseni syksyllä ulkoilemaan nämä päällä :D

(....melkein, kunhan saan tän iskiaksen hallintaan!! Mutta jee! sille, että sain tänän reumalääkäriltä luvan aloittaa Kineretin pistämisen! ... toisaalta miinusta siitä, että pitää pistää joka päivä... buu!)

4 kommenttia:

 1. Pirteät kengät! :)

  Toivottavasti iskias rauhottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti :) Ja sit alkais vielä pika-pikaa tuo reumalääkekin vaikuttamaan niin sais vähän liikuttua kodin ulkopuolellakin ;) Siksi kai tässä niin nettishoppaileekin kun ei oikein ole muutakaan tekemistä... :)

   Poista
 2. Apua, nytkö sää laitoit jo uuden himopaikka osoitteen :D

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)