Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Aikuisten oikeesti

Lapset mummolassa, huomiseen saakka! Ihme.. vai onko?

Meillä Isompi on kotihiiri. Kyllä se kavereiden luona juoksee ja viihtyykin, mutta aina sitten kotiin tultua tulee istumaan viereen ja kiehnää ja illat se on tasan tarkkaan omassa kodissa ja yökyläilystä ei puhettakaan. Luokan kanssa olivat yökoulussa sen yhden yön taisi olla kakkosluokalla, noh, Isompi ei ollut nukkunut ollenkaan.

Mummola on Isommallekin rakas paikka ja siellä on ollut pitkiä päiviä aina, aamusta iltaan viihtyy vallan mainiosti, mutta ne yöt! Noin kerran vuodessa ollaan kokeiltu, että josko tänä yönä... ja sitten joskus keskiyön tienoilla tulee itkuinen poika mummin kanssa oven taakse...

Pienempi ei ole vielä ehtinyt yökyläilemään. Pienempi on luonteeltaan erilainen ja on himoinnut yökylään mummolaan jo vaikka kuinka kauan, mutta se on sitten jäänyt siihen, että isoveli olisi pitänyt saada mukaan!

Tämän kesän alussa Isompi ilmoitti, että kunhan sopiva viikonloppu tulee niin he menevät Pienemmän kanssa mummolaan yöksi. Eikä hän tule kesken kaiken pois ;) koska hän on jo 10-vuotias! Äidin oma reipas poika.

Minua ei itseasiassa ole kovinkaan paljoa vaivannut se, ettei pojat ole yökyläilleet. Lähinnä se on tuntunut olevan ihmetyksen aihe kaikille muille. Meillä mummola kun on tuossa niin lähellä, että siellä pojat viettävät muutenkin aikaa sen verran paljon, että sitä ns. omaa aikaa kyllä on riittänyt.

Ja kun on ollut aikuisten reissuja tai muita niin siinä ei ole ollut ongelmaa, että mummi on hoitanut poikia täällä meidän omassa kodissa.

Täytyy kyllä myöntää, että hieman odotan aamua jolloin saan herätä omassa sängyssä rauhassa mieheni kanssa ;D
Minkäkin kun taidan olla hieman kotihiiriläinen :) Eniten tykkään löhätä ja möhötä miehen kanssa sohvalla ja olla vaan kahdestaan. No toki reissu silloin tällöin piristää, mutta mulle koti vaan on se ykköspaikka :) Voi vitsit, mistäs se Isompi onkaan perinyt tän.... :)

Joten suunnitelmissa on elokuva Oz the Great and Powerfull, intialaista ruokaa, paljon löhöilyä ja tosi pitkän yöunet jolloin kukaan ei huutele (Isompi puhuu ja huutelee unissaa melkein joka yö), käy pissalla (Pienempi, melkein joka yö) ja kömmi sen jälkeen mun kylkeen (vaikka se onkin ihanaa niin joskus voisin nukkua vähän isommassakin tilassa)!

Ai niin ja jospa oikeasti ehtisi kuunnella mitä miehellä on sanottavaa, esimerkiksi keskustelu (ilman taustajoukkoja) voisi olla tosi kivaa ;)

9 kommenttia:

 1. Teillä on ihana tilanne, kun isovanhemmat pääsee teille kotiin hoitamaan :)

  Pitäkää kivaa!

  VastaaPoista
 2. Mä joskus lapsena olin yökylässä, mutta kerran kun piti mummolaan jäädä (vanhemmat olivat menossa tansseihin) niin nostin mekkalan. En muista minkä ikäinen olin ja että miten tansseihinmenon kanssa kävi.
  ;-) Mummon kanssa muuten olin paljon tekemisissä.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on niin mahtavaa kun pojilla on kummaltakin puolelta mummot ja papat ja pitkään oli miehen puolelta isomummotkin. Mulla ei itsellä ole koskaa ollut isovanhempia.

   Poista
  2. Isovanhemmat ovat suuri rikkaus.:-)

   Mäkään en tavannut kuin tämän yhden isovanhemmistani - hänet sain pitää pitkään.:-)

   Viettäkäähän mukavaa aikaa!:-)

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalta! Itsekin olen kotihiiri, joten treffit omalla sohvalla kuulostaa oikein hyvältä! :) Toivottavasti lapsilla ei tule ikävä kesken kaiken! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä näyttää tähän mennessä :) Nyt nukkumaan menossa unille joita ei keskeytetä :D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)