Google Analyticsin seurantakoodi

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Tourist info Rovaniemi

 Mun mielestä kaunein Rovaniemen kahviloista on Linna Cafe joka on Santa Claus-hotellin yhteydessä, sen alakerroksessa katutasossa aikanaan paljon hälyä nostattaneen Lordin aukion laidalla.

Täältä voi katsella Lordin aukiota "livekuvana", tosin se on yksi ankeimmista aukioista ikinä, Rovaniemellä kaupunki ei minusta hyödynnä julkisia tilojaan tarpeeksi, vaikka matkailijoita on pilvin pimein.

Linna Cafe ja hotelli jäävät tuonne kamerakuvan ulkopuolelle, kahvila on juurikin siellä oikealla näkyvän Instrumentariumin vieressä, mutta sen sijaan toinen Rovaniemen kahvila, josta pidän on Choco Deli ja sen pieni "irtoterassi" näkyy siinä keskellä valkoisine varjoineen.
Eilen kävin kaupunki-kierroksella äitini kanssa ja siinä helteessä oli pakko istahtaa jäätelölle. Vaikka tuossa Linna cafen vieressä on irtojäätelökoju niin päädyttiin kahvilan ihanalle etuterassi-osiolle jäätelölle, kesän ensimmäinen irtojäätelö, nam :)

Tänään sen sijaan juhlistettiin Isomman hyvää todistusta ja ylipäänsä kouluvuoden loppumista, loman alkamista, mutta sattuneista syistä en ole ollut oikein moodissa leipomiseen, joten haettiin Choco delistä herkut, ihania cupcakeja ja käsintehtyjä konvehteja.

Täältä voi visiteerata Rovaniemen kaupunkia katsomassa webcam tyyliin, joista kohta "Sillat" on jopa minustakin oikeasti katsomisen arvoinen :) Ja jos vilkaisee kohtaa "Hyppyrimäen tornit" niin näkee suunnilleen missäpäin me asutaan, me nimittäin asutaan siellä siitä sillasta sitä tietä eteenpäin suoraan ja siellä näkyy sellaisia vaaleita läikkiä, minä vilkutan ;)

4 kommenttia:

 1. niin minäkin vilkutin teille sinnepäin... näitkö?
  Onneks olkoon Isomalle !!!!
  kaunista kesä jatkoa ...

  VastaaPoista
 2. Onpa tosi tunnelmallisen näköinen kahvila! Hauskaa saada ROI-infoa, en ole koskaan siellä ajan kanssa käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirmuisesti kaupunki on kehittynyt ja keskusta laajentunut parissa vuodessa, mutta tosiasia on et potentiaalia ois niin paljon enempään! Tässä paikassa tykkään tuosta tyylistä todella paljon, siinä on sentään yritystä vähän enemmän kuin alueella muuten, tässä on kivasti käytetty pohjoisen teemoja :)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)