Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Terveisiä ulkomailta!

Ihan vain nähtävyyksiä, kaunis ilma sattui :)
Käytiin jopa niinkin pitkä reissu kuin reissu Ikeaan. Täällä pohjoisessa se tarkoittaa samalla matkaa ulkomaille ;) koska lähin Ikea on Haaparannalla, Ruotsissa.

Samalla reissulla kannattaa käydä siellä Ruotsissa ruokakaupassa, koska Ruotsista todella saa esimerkiksi Pienemmän kaurajogurttia, jota napattiin nyt ihan itse muutama purkki mukaan, myös Isomman rakastamia Risifrutteja ja Mannafrutteja löytyy erilaisia makuja, mun lapsuudessa rakastamaa "peikkokaakaota" myydään siellä vieläkin jne. Kaikkea herkullista!

Romukaupalta näyttävä kiva lelukauppa
Ikean jälkeen me käytiin toisessa Haaparannan lelukaupoista, ihmeellisen rupuisessa rakennuksessa on sisällä kiva lelukauppa. Koko liike näyttää ulkoapäin todella vanhalta, sekaiselta ja pieneltä. Sisällä on kuitenkin isohko lelukauppa.
Ikean vieressä olisi myös toinen, mutta meidän pojat tykkää enemmän tästä "piilokaupasta".

Ruotsalainen "HopLop"
Ikean vieressä on myös Candyworld, Pohjoismaiden suurin karkkikauppa. Karkkikaupan yhteydessä on samalla siisti ja kiva HopLopin tapainen leikkipaikka.

Iso (liian iso) karkkikauppa!!
Lisäksi siitä "Ikea-kompleksista" ,eli Ikea+muut liikkeet, löytyy mm. Skopunkten, Iittalan Outlet yms muuta vastaavaa. Lähtiessä pitää vielä käydä syömässä hampurilaiset parhaassa hamppapaikassa jonka minä tiedän ja ei todellakaan vähiten noiden pirtelöiden takia jotka ovat mahtavia, niin hyviä ja isoja! Ja hinta on sama kuin mm. Mäkkärin peruspirtelössä... Ja koko paikassa on kivaa Amerikkalaistunnelmaa ;)

Nuo pirtelöt on aivan, aivan liian mahtavia!

En ostanut vaikka hetken mietin, että pitäisikö maistaa. Miltä kuulostaa vesi tällaisena??2 kommenttia:

  1. Se karkkikauppa on sun mielestä liian iso ja mun mielestä liian kaukana Etelä-Suomesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ne karkit!! Eihän sieltä pääse ulos ostamatta sitä..ja vielä tätä..ja tuota ;D Mut noi pirtelöt silti kruunasi reissun, cookies with cream oli namia, keksipirtelö jossa päällä paaaaaljon kermavaahtoa :D vaikka vielä parempi oli mun mielestä kermavaahdollinen vadelmapirtelö :)

      Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)