Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Limuapina

Tästä linkistä limua hamuava apina ja alla olevassa videossa Tom Cruisea söpömpi orava ;)Minä olen kotona Camilla Läckbergin seurassa, vieressä kulhollinen Ruotsista ostettua suklaata. Perheen muut jäsenet ovat kuka missäkin. Mies käyttää viimeisiä kesälomapäiviä töissä (...jee...), Isompi on kaverillaan ja Pienempi mummolassa.

Minulla on kirjan ja suklaan lisäksi villasukat ja viltti, ulkona kaatosade ja +10, hhrrr!!
Ai niin ja pyykkikoneessa päivän kolmas koneellinen, lähdemme pikku reissuun juhannukseksi ja tietysti kaikki reissuvaatteet on juuri niitä mitkä lojuu pyykkikorissa ;)

6 kommenttia:

 1. Täällä on jo keli lämmennyt kesäiseksi.:-)

  Suklaa ja viltti sopivat hyvin viileän päivän varusteiksi.:-)

  Mukavaa juhannusviikkoa!:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannukseksi ilmeisesti säät paranee, se on tärkeintä :) Täällä on ollut oikein kunnon rankkasateet tänään, nyt vasta näyttäis kirkastuvan :)

   Poista
 2. Saatan olla vähän kateellinen - kuulostaa huipulta, kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D ainakin kirja on hyvä :) ja seuraava osa odottaa juhannuksen ajomatkaa valmiina kassissa. Ja päiväkin oli kyllä mahdottoman kiva, en edes muista milloin viimeksi oon saanut olla sohvalla viltin alla (yksin!!) lukemassa kirjaa :)

   Poista
 3. Olen yrittänyt saada meidän pihan oravia näyttämään sitä tuplabonus merkkiä mikä on Siwan mainoksissa. Taidan vaihtaa sen mission tähän :D Pistän sen putken menemään niin, että ne oravat kakkii pyykkinarun täyttävien naapureiden pyykkeihin. Juu, on alkanut pinna kiristyä pyykkisodassa vuosimallia 2013 :D Voimia sinulle sinne sun pyykkisotaan ja oikein, oikein hyvää juhannusta koko perheelle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikin opetetut oravat :D Ja samoin <3

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)