Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesä, flunssa ja Pienempi

Ihanat ilmat jatkuvat, mutta meille iski joku flunssapöpö. Isompi taitaa niiskutella ihan vaan siitepölyä, mutta Pienemmän röhä on astetta pahemman kuuloista ja nenän valumisen lisäksi on lievä kuumetta.

Mun oma vointi on ihan ok. Aamulla piti käydä niissä SPR:lle lähtevissä verikokeissa, mutta mulle oltiin kokonaan unohdettu kertoa, että ne olisi pitänyt olla tasan klo.7 lähdössä jo, joten kun minä rahtaannuin LKS:ään klo.7, otin jonotuslapun, jonotin tunnin koska kaikki muutkin oli ilmeisesti halunneet tulla verikokeisiin ma-aamuna klo.7 niin sain kuulla vaan et "Sorry, sun ois pitänyt olla täällä klo.7", kun sitten kerroin et niin olinkin, mutta mua ennen oli 20 muuta ihmistä niin vastaanottotäti ihmetteli et miksi jonotin, kun munhan olisi pitänyt mennä suoraa verikokeeseen.... Kiva kun joku kertoi sen tunnin liian myöhään!! Joka siis meinaa taas huomenaamulla herätystä klo.6.30, autoon hyppäämistä, sairaalaan parkkiksen kiertämistä sataan kertaan ennen paikan saantia (täällä on niin alimitoitettu parkkis sairaalalla ettei missään!) ja sitten huomenna älyän kävellä törkeästi jonon ohi ;)

Loppuun mun Pienemmästä sulopallerosta silmät ja varpaat, eli yö ja aamu :)

En voinut vastustaa kuvaamasta yöllä Pienempää kun se tuhisi nuhaisena kainalossa :)
Edelleen haaveilen kännykästä jossa olisi parempi kamera kuin omassani...

..ja Pienemmän parvekkeella nappaama kuva omista varpaistaan :D

 ps. juu, ne varpaan kynnet leikattiin tän jälkeen pika-pikaa :)4 kommenttia:

 1. ihanat silmäripset- ja makeat varpaat, kyllä lapset ovat suloisia ... nukkuessa myös...
  minullakin tapahtuu kerran samaa- etten tienyt että saa ilman jonoa... ja aina elämämme opettaa, ei kukaan viitsi etukäteen sanoa miten toimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienemmällä on kadehdittavan mustat, tuuheat ja vielä pitkätkin ripset :)
   Tänään oli onnistunut käynti sairaalalla :)

   Poista
 2. Voi miten lasten varpaat on aina yhtä hellyyttävät :) Toivottavasti se flunssapöpö etsii pian itselleen uuden osoitteen :) Alimitoitettu parkkipaikka taitaa olla joku lakisääteinen juttu sairaaloille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flunssapöpöstä jäljellä lievä köhä ja vuotava nenähana ;) Mut torstaina ilmeisesti ollaan pääsemässä Sirkukseen, jee! Tosin aika laiha lohtu verrattuna et ois pitänyt olla Kofrulla silloin... ;/

   Lasten varpaat on kyllä niin sööttejä :D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)