Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 16. toukokuuta 2013

Pierevä tyyny ja sen selitys

Aamupäivä meni Pienemmän kanssa keskussairaalassa allergia-asioissa, saimme oikein mukavaa palvelua ja palautetta ja kauan (4 vuotta...) odotetun lähetteen Oysiin (Ouluun) jossa pääsemme vihdoin asiantuntijoille, täällä kun ei koko Lapissa ole allergologia... Tämä lääkäri jolla olemme päässeet nyt viimeiset kaksi kertaa käymään on ihana, osaava ja kaikenlisäksi mukava (mikään edellä mainituista ei ilmeisen todistetusti kuulu lääkärien vaatimuksiin, onneksi poikkeuksiakin löytyy!).
Mutta tosiaan, hänkään ei ole perehtynyt täysin allergioihin tai refluksiin saati sitten allergioihin ja refluksiin.

Sieltä tulimme Mäkkärin kautta kotiin. Kertoo paljon Pienemmän rakkaudesta vasta allergiapannasta vapautuneisiin ranskalaisiin, kun kivuliaiden verikokeiden oton jälkeen vein hänet sairaalan kanttiinin lahjaosastolle jossa on hyllyt täynnä pehmolelua ja leluautoa, niin mun 4vee kysyy: "Entä jos haluaisin palkinnoksi... Mäkkälin lanskalaiset!!" ja naama loisti kuin se Naantalin aurinko keksittyään noin mahtavan palkinnon :D

Mut paistoi tänään muukin aurinko, eli se ihan aito ja oikea. Eilen otin vielä kuvan Pienemmästä tuossa pihalla, päällä haalari jossa alla sukkikset, housut, t-paita&paita ja jalassa villasukat&kumpparit. Oli siis kylmä!! Tänään mentiin t-paita, huppari ja farkut akselilla ja uutuuttaan hohtavat vilkkuvat Spiderman lenkkarit jotka ovat ihan wau, ei mulla vaan pienenä ;)

Sain lisäksi kuulla tänään ihania "totuuksia":

-Kun tyttö kasvaa naiseksi, siltä vaan tipahtaa pippeli pois
-Gagnam style on sopiva pierulaulu (höystettynä pörisevällä äänellä, jotta asia on todistettu)
-"Tänään tulee ämäm-kiekkoa, huomenna tulee ämäm-kiekkoa ja aina vaan tulee ämäm-kiekkoa!"
-On olemassa tyynyjä jotka pieree, on varmasti!

Ja hieman selityksiähän äidiltä vaadittiin, eli naisella ei ole koskaan pippeliä ollutkaan, joo Gagnam stylen tahtiin voi piereskellä jos osaa, MM-kiekko loppuu kyllä ja pierutyyny ei tarkoita tavallista nukkumistyynyä joka pieree ;)

Selitykset hyväksyttiin :)

4 kommenttia:

 1. Hyvin selitetty, ainakin kun selitykset hyväksyttiin, mutta niitä kysymyksiä tulee varmasti vieläkin ...4 v. osaa paljon kysyä vaan ahkerastiihan rauhassa vastailemaan ja selitämään.
  Hyvää illan jatkoa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua sinullekin Nata :)

   Poista
 2. Mää olenkin pohtinut mikä se Gagnam style on :D Mää luin joskus, että pojat saattaa luulla, että niiltä viedään kikkeli, koska äidiltä se on jo viety. Selitin siis useampaan kertaan lapselle, ettei sitä ole koskaan äidillä ollut, ettei turhaan pelkää :) Mahtavaa, että te pääsette Mäkkiinkin jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, universaali miehinen pelko ;D

   Mäkkärissä pitää kuulema nykyisin käydä joka päivä, kun ne ranskikiset on niiiiin hyviä :) Mut joo, on aivan mahtavan upeaa <3

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)