Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 30. toukokuuta 2013

Ei leukemia!! Mutta mitä sitten?

Ei aavistustakaan.

Tai joitain vinkkejä on, mutta laajat lisätutkimukset odottaa ja se mitä on saatu selville on se, että multa puuttuu hyytmistekijä verestä. Maanantaina lisätutkimuksiin, verikokeet lähetetään SPR:lle vuototaipumuserittelyyn ja lisäksi tutkitaan vielä vaikka mitä lyhenteitä jotka jotenkin googlella aukesi mulle jotenkuten.

Siis mulla voi periaatteessa olla vielä vaikka mikä, mutta lääkärin mukaan se ei ole sellaista mihin kupsahdan samantien. Minähän pelkäsin eniten akuuttia leukemiaa joka hoitamattomana johtaisi pikaiseen kuolemaan.

Viimeiset ajat olen nukkunut sikahuonosti ja kärsinyt jatkuvista verenvuodoista suusta ja nenästä ja mustelmia laskin tänä aamuna olevan n.70 kpl eri asteisina. Suu on täynnä verta aamuisin ja laihtunutkin olen (tämä täysin ilman iloa tässä tapauksessa).

Ihan täysin en vielä huokaise, koska mikään ei ole selvää vielä, epätietoisuus on todella todella kamalaa. Ja nämä oireet (prkl!!!!).

18 kommenttia:

 1. Olipas nuo hyviä uutisia! Vaikka ei vielä vaivan syy selvinnytkään, mutta nyt on yksi pelonaihe vähemmän. Toivottavasti selviää pian ja saat oikeaa hoitoa. Ja saat nukuttua. Ja pääset nauttimaan täysillä kesästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, pieni helpotuksen huokaus sentään :) Kelit on olleet aivan mahtavia joten oon koittanut niistä nauttia ja olla murehtimatta, tosin oon niin stressiherkkä et on kyl ollut aika mahdoton tehtävä ;)

   Poista
 2. Onneksi voit huokaista sen pahimman vaihtoehdon osalta. Eihän tuollaisen mustelmamäärän kanssa saa nukuttua, sulla on varmaan iho jo hirmuisen kipeä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa on mut sit osa on ihan omituisissa paikoissa, pyllynposken "alla" on esim. sellanen rykelmä et näyttää ku joku ois kourassut sieltä, just 5 vierekkäistä, kuin sormilla ois napattu selluliitistä kii ;D Sit on esim. käsivarren sisäsyrjässä, mut eniten tosin on ihan säärissä ja reisissä. Lähinnä kamalan näköisiä, suurin osa aika kivuttomia, onneksi, isoimmista vaan tuntuukin.

   Poista
 3. Vaikka se epätietoisuus on ihan hirveää, niin täähän on tavallaan ihan huikean loistava uutinen.
  Toivotaan vaan pikaista selvyyttä ja vielä pikaisempaa paranemista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana uutinen!! mulla oli jo lista mielessä asioista mitkä on hoidettava ennenkuin joutuu sairaalaan jne. Nyt voi vähän sentään huokaista tosiaan. Lääkäri oli ihanan myötätuntoinen ja ens maanantaina tosiaan lisätutkimuksiin.

   Poista
 4. Huh, ettei ollut leukemia! Minä olen tässä monesti miettinyt sinua... Mutta harmi ettei vielä selvinnyt. :/ Toivottavasti pian selviää ja saadaan kuntoon! Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3!! On tämä ollut niin kamalaa, ettei kyllä ikinä. Ei tuo hyytymistekijäkään naurata, mutta on se sentään enemmän helpotus kuin se leukemia ois ollut jotenkin niin hirvittävä vaihtoehto.

   Poista
 5. Voi kamaluutta. :( Kuulostaa ihan hirveältä. Voimia läjäpäin, ja toivottavasti selviää pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Voimia tässä kyllä tarviikin.

   Poista
 6. Vielä ei huokaista mutta senverta tuuletetaan että todellakin se on mahti juttu että se leukemia poissuljettiin! Häntä pystyyn ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se yhden leivoksen veroinen helpotus oli :) Sit vaan tosiaan ihmettelemään et mitäs seuraavaksi.

   Poista
 7. HUH, hieno juttu ettei kuitenkaan leukemia!!!! Toivottavasti selviää pian! *virtuaalihalaus*

  VastaaPoista
 8. Sympatiaa sinulle. En ole aikoihin blogeja lueskellut, joten nyt vasta tämänkin huomasin.

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)