Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Se on perjantai ennen kuin huomasinkaan

On perjantai-ilta ja maha täynnä intialaista ruokaa, joten olo on erittäin hyvä. Blu-ray soittimessa odottaa Alex Cross jolta en odotakaan muuta kuin aivojen nollausta peruselokuvalla. Irtokarkkejakin olisi, mutta ei tähän intialaisruoan täyttämään mahaan mene edes yhtä vaaleanpunaista sientä!

Huomenna olisi luvassa Lapin Rakentajamessut miehen kanssa ja illemmalla vielä viimeinen spurtti jossa haemme vanhalta asunnolta viimeiset rippeet, joka suomeksi tarkoittaa muutamaa matkalaukkua ja parvekkeen tuolia muistaakseni. Ja jospa saisin miehen purkamaan kaksi laatikkoaan?

Tajusin tuossa, että kesäkuinen Korfun matkakin lähestyy uhkaavasti, arvatkaa vain onko meillä vielä edes passeja? Lisäksi kaikki kesävaatteet pojille pitänee hankkia, molemmat ovat viime kesästä venähtäneet niin ettei mitään ole. Isommalle sentään meni kesäkengät viime vuodelta. Kokoa 38. ja 39. Jaksaa naurattaa minua (kokoa 36/37) aina :)

Isommalle pitäisi kehittää Salainen Agentti/Men In Black-tyylinen puku tiistaiksi kouluun. Sekin iski ihan juuri, koulukin loppuu aivan pian. Isomman opettajalta tuli tieto, että hän jatkaa opettajana edelleen. Ihan kiva homma, Isompi tykkää opettajastaan, joka on kyllä tiukka, mutta myös oikeudenmukainen.

Mukavaa viikonloppua :) !


4 kommenttia:

  1. Ihanaa, että pääset Korfulle :)

    VastaaPoista
  2. Meillä ostetaan lapselle kokoa 46 ja multa meinaa päästä aina suusta "HerraJumala, ei ole todellista." :D Toivottavasti meidän muksu lakkaa kasvamasta maata pitkin tai sille ei kohta enää saa perusmarketista kanootteja :D

    VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)