Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Muuttoviikko!

täältä
Lauantaina on virallinen muuttopäivä, mutta koko viikkohan tässä menee pakkaillessa ja siirrellessä kamoja.

Stressitaso nousee kohisten, koitan kovasti ajatella, että "Ei tämä nyt niin iso homma ole, tässähän tämä menee" ja sitten vilkaisen ympärilleni... ARGH!!!

täältä

18 kommenttia:

 1. Jännää!! :) Kamalaa mutta jännää :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä, hyvä siitä tulee! :)

  VastaaPoista
 3. Huh, huh - on siinä hommaa - muuttamisessa! Mutta on se ihana päästä uuteen kotiinkin;)
  Hyvää muuttoviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä tulin miäkin toivottamaan! =)
  Pakkaaminen on raivostuttavaa mutta toisaalta on ihanaa aloittaa uudessa kodissa puhtaalta pöydältä. Kaiken turhan sonnan voi hävittää ja viedä uuteen kotiin vain tarpeelliset kamat ja hetken aikaa elää illuusiossa että kaikella on paikkansa eikä missään ole epämääräisiä roinakeskittymiä. (Paitsi niissä parissa pahvilaatikossa jotka pakataan vanhasta kodista viimeisenä ja joihin tungetaan kaikki epämääräinen sälä joka ei varsinaisesti kuulu mihinkään mutta enää ei ole aikaa eikä energiaa tehdä niille muuta kuin survoa laatikkoon. Mulla ne laatikot on vieläkin, 2 vuoden jälkeen purkamatta. Huoh.)
  Nii-in, tsemppiä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee :D Sitä illuusiohetkeä odotellessa on vielä miljoona asiaa, mutta onneksi se sieltä vääjäämättä tulee ;D

   Poista
 5. Tsemiä täältäkin. Viisi vuotta on viimeisestä muutosta, enkä todella haluaisi kokea sitä enää uudestaan. Mutta lopputulos on vaivan arvoinen. Varmaan teilläkin.

  VastaaPoista
 6. Voimia sinne! Ja ajattele kun sitten löytää laatikoista tavaroita, joita ei edes enää muistanut omistavansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina yhtä ällistyttävää ;) "Mikä tää on ja MIKSI...." :D

   Poista
 7. En voi muutta, minulla on liikaa tavaraa ... vaikka poistankin niitä taitavasti joka päivä. Mutta sinulle tshempia minultakin, luovuutta tavarapakkauksenhomiin !

  VastaaPoista
 8. Hei tsemppiä täältäkin! Onhan se muuttaminen ihan kamalaa, mutta samalla niin ihanaakin: silloin on niin konkreettisesti uuden kynnyksellä. Melkein muuttokuume tulee, vaikka vieläkään meillä ei oo ihan kaikki paikat kunnossa, vaik 1,5 vuotta ollaan täällä jo asuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti meilläkin tulee olemaan ;D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)