Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Muuttoraivari ADHD:lle

Ei ehkä äkkiseltään uskoisi, että 4v pakkaa paremmin, säntillisemmin ja siitä on enemmän apua kuin 33v miehestä!! Mutta niin vain se on.
Istahdin purkamaan v*tutusta hetkeksi, kun muuten menisin ja karjuisin... Miehen ADHD pukkaa oikein kunnolla esiin näin muutos tilanteissa ja kun olisi pakko tehdä.
Puolet päivästä menee johonkin tyhjänpäiväiseen ja toinen puoli siihen, et just nyt  piti alkaa vaihtamaan autoon osaa.

Onneksi meillä on jo muuttoja sen verran takana, että tämä on varsin tuttua ;) ja vuosiakin. Jos tämä olisi tyyliin suhteen eka vuosi ja eka muutto... ai niin, mut been there, done that! Se oli hetkeksi sellainen suhteen stoppari ettei toista. Mun on vaan ollut hyväksyttävä tämäkin puoli osaksi meidän elämää ja elettävä.

Iso määrä vielä pakkaamatta, eli yöhän tässä menee, mutta menkööt, nukunpa sitten la-su yönä sitäkin makeammin ;)

Onneksi talojen väli on kävellen max. ehkä 20m?? En ole tosin mitannut, mutta tossa se on vieressä :) ja tästä avainten luovutus on vasta 2.5. Eli ensi viikko aikaa ravata kotien väliä ja rauhaa tehdä loppusiivous.

Eilen käytiin illalla Fröbelin Palikoiden 25v konsertissa. Oi että Pienempi oli innoissaan :) Sitä on niin mahtava katsoa kun valtava määrä pieniä ihmisiä hyppii tasajalkaa ja tekee kaiken perässä mitä lavalla! Ja myönnän auliisti pitäväni Fröbelin Palikoista itsekin :) Niiden kappaleet kun ei ole niitä pahimmasta päästä päähän soimaan jäävistä... "Pii-paa, pii-paa, uu-aa, uu-aaa, piipaa auto punainen..." :D

Huuh. Hetken hengähdys ja lasillinen Pepsi Maxia (se on totaalisesti mun pahe!) ja miehen onneksi mä olen maailman lyhyt vihaisin ihminen ;)
Nyt mun on vaan jatkettava ja luotettava siihen, ettei maailma kaadu niskaan ja onneksi mulla on huomenna ystäviä auttamassa muutossa, saatiin värvättyä ainakin 5 raavasta miestä, ehkä pari enemmänkin, kantamaan, joten sen suhteen ei ole ongelmaa :)

Ai niin! Himskatti, miten sitä on ennen tullutkaan toimeen ilman FB-kirppareita?! Mun lompakko pullistelee (kirjaimellisesti) kerrankin, kun myin kaikki uuteen asuntoon sopimattomat jutut tänään tyylillä "Pikamyynti, tänään haettava" ja kyllä onkin porukkaa ravannut tässä samalla!
Sinne meni astianpesukone, matot, kahdet verhot ja lastenhuoneen verhot ja matot!
Ei mulla kaikkia uusia ole tilalle, mut rahaa on ostaa ;D

Niin ja vielä ps. PeNalle, kylpykukkanen tuoksuu ihanalle, tuli siis hyvin ja ehjänä mun arvontavoitto perille jo viikolla, mutkun en ole muka ehtinyt kiitellä! Sunnuntaina hemmottelen ihan vain minua kylvyllä, joten kokeiluun menee pika pikaa! :)

8 kommenttia:

 1. Kaikki sympatiani sinulle. Muutot jo sinällään on kuluttavia. Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisen yön jälkeen uudessa kodissa ja voi taas hengittää rauhallisesti :)

   Poista
 2. Kyllä se siitä :) Ja palkinto häämöttää jo näköpiirissä kun kaikesta rehkimisestä uuvahtaneena saat vajota kylpyyn kirjan ja kukan kera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puoli tuntia pulikoin, sit nukahdin :D ja oli pakko nousta ja mennä sänkyyn, voin rehellisesti sanoa, etten ole aikoihin nukkunut noin syvää unta :D

   Poista
 3. Rauhaa ja rakkautta... älä luota liikaa, kun ne miehet ovat näin saamattomia joskus. Mutta älä pila oma terveyttä -vaan ota rauhallisesti kun ei osaa -silloin ei osaa -sano AAMEN. Toivotavasti menee kuitenkin kaikki hyvin ja kerrankin muuttohommat loppu .. Tsemppia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Uudessa kodissa ja kaikki hyvin :) Kiitos sinulle :)

   Poista
 4. Toivottavasti saitte muuttorumban pakettiin kunnialla! Muutot on ehdottomasti yksi elämän tapahtuma, joka saa ihmisistä uusia puolia esiin. Oma mieheni haluaisi mielellään tehdä kaiken itse, ettei vaan tartteis ketään vaivata. Lisäksi hän on erittäin haluttu muuttoapuri kavereiden muutoissa, mm. siksi ettei hän osaa sanoa kenellekään "ei". Ei edes sen jälkeen, kun meidän edellisessä muutossa tosi harva tuli meitä auttamaan (kesäkuun helleviikonloppu, olipa yllätys). Sen lisäksi, että päätin että ei muuteta enää ikinä, niin päätin että jos kuitenkin muutetaan, niin ei ainakaan kesällä. :)

  Tsemppiä laatikoiden purkamiseen ja oikein paljon onnea uuteen kotiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on jo niin paljon paremmalla puolella :) Minä oon todellakin tehnyt muutaman salitreeni-kerran verran hommia ja lihaksissa tuntuu, harvinaista ;D ;D

   Laatikoita ei enää edes paljoa ole, pakkaamista inhoan, mutta tää toinen pää ei sit ole minusta ollenkaan paha, purkaminen ja järjesteleminen sujuu kuin luonnostaan. Keittiön kaapeissa on vähän hommaa vielä, kun nää on niin erilaiset ja eri järjestyksessä :)

   Vaatehuone: I´m in heaven!! Entinen ei ollut mitään tähän unelmaan verrattuna :D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)