Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 25. huhtikuuta 2013

Muuttolaatikko iloja

Enpä ole koskaan tehnyt tätä, nimittäin blogannut istuen vessassa.
Ei, en istu pöntöllä, enkä vaikeroi taudin kourissa haluten kiihkeästi jakaa kauheimman olotilani online, vaan sensijaan keksin oivan tavan hyödyntää aikaa jonka poikalapseni viettävät tuolla kylpiessään (vesi kuuluu vastikkeeseen) :)

Pehmeä tyyny ja netti ja aika kuluu nopeampaa, muutama ilta nimittäin on mennyt ihan lehteä lueskellen, mutta ollakseni rehellinen, ekana iltana oli ihanaa katsoa noiden läträämistä ja nyt se on tylsää ;)

Ihanaa on tietenkin se, että lapsilla on kivaa ja nukahtaminen on superhelppoa tän jälkeen aina, mutta kun katsottava on perään.

Minulla on hukkumisfobia myönnän. Siis oikeasti. En koskaan voisia asua lapsien kanssa esimerkiksi joen rannassa ja ihmettelen suuresti miten kukaan kykenee. Ellei joen ja lasten väliin ole rakennettu vähintään viisi metristä aitaa.

Mitäs muuta? Aikaa ei tunnu olevan yhtään sekunttia vuorokaudessa mihinkään ylimääräiseen (lue=nettiin) ja pahvilaatikoita putkahtelee koko ajan lisää.
Eilen illalla luulin jo tyhjentäneeni kaikki laatikot ja luulin todellakin, että kaikella on edes suunnilleen jonkinlainen paikka ja menin retostelemaan kätteni jälkiä miehelleni.
Joka sitten pudotti minut korkealta ja kovaa muistuttamalla, että vanhalla asunnolla oli vielä ainakin 8 laatikkoa tavaraa!!

Tänään olen purkanut noita laatikoita havaiten samalla, että kolme vuotta on näköjään tolkuttoman pitkä aika!
Mikä muuten selittäisi ne massiiviset määrät krääsää ja roinaa jonka olemme ilmeisesti edellisen muuton jälkeen ehtineet kerätä?!

Olin myös ilmiselvästi viime muutossa liian hellämielinen.. vai kiireinen? En todellakaan siis ole karsinut viimeksi muuttaessamme siinä mittakaavassa mitä olisi pitänyt ja voinut.
Miten muuten vieläkin mukana siirtyivät ne miehen mummoltaan perimät ihmeen rumat juomalasit. Nyt ne saavat luvan lähteä. Samoin kuin minun ensimmäiseen asuntoon ostamani 4 tekstimukia jotka yhdessä muodostavat lauseen " I Really Love You". Ja paljon muuta vastaavaa :)

Nyt nostamaan Pienempi tuolta ammeentapaisesta kaappisysteemistä, koska se ei pääse sieltä itsekseen, reuna on liian korkea, sitten ilatapalat, pojat nukkumaan ja mulle on luvassa... niinpä niin, vielä pari laatikollista!


6 kommenttia:

 1. I really love you -mukit, priceless!!! :D

  Se on niin ärsyttävää, jos ei ehdi tai jaksa käydä kamoja läpi, ja näkee kaiken vaivan, että muuttaa ne jonnekin vain viskatakseen n jätesäkillistä kamaa roskiin.

  Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppurutistus tosiaan menossa vielä tänään ja huomenna! Suurin osa vanhasta asunnostakin siivottu, hyvä minä :)!!

   Poista
 2. Voi - täällä toinen hukkumiskammoinen. Mun hukkumiskammoni on perua ihan lapsuudesta, kun pikkusiskoni putosi virtaavaan jokeen ja meinasi ihan oikeasti hukkua. Hänet pelasti tikkitakki (silloin ihan uutta), jossa oli hupussa ilmaa sen verran, että pää pysyi pinnalla - ja isäni, joka juoksi alemmas virtaan ottamaan siskon vastaan. Vieläkin muistan sen kauhun. Eli mökkireissut lasten ollessa pieniä olivat aika raskaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko mun perua siitä kun olen itse 3v meinannut hukkua, tosin en varsinaisesti muista sitä, mutta voihan se olla..

   Poista
 3. Ei oo enää paljon! Joskin ne viimeiset sisältää aina sitä epämääräistä sälää, jota ei tarttis, mutta jota ei voi kuitenkaan heittää menemään. Aikamoisia hamstereita ollaan ihmisiksi :) Niin - mä oon kade teidän ammeesta! Sellainen ois ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tossa on enää 2 todella epämääräistä laatikkoa ja ikkunat pesemättä ja verhot puuttuu... huuuuh!!

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)