Google Analyticsin seurantakoodi

torstai 4. huhtikuuta 2013

Kivat, hyvät remppamiehet

Kun aina haukutaan remppafirmoja niin mullapas on uutisia: Meidän oli hyviä! Supereita! Loistavia!

Pakettiin kuului tehtäväksi kattojen maalaus, jonka tiesinki vaativan ammatillaisen, katto kun on sellaista 80-luvun "rappaus"kattoa, ihan siisti tosin, halusin vain raikastaa väriä (tiistai ja Pientä pintaremonttia tosin sai harkitsemaan sellaista panelointia kattoon...ehkä myöhemmin joskus). Lisäksi neljän ison seinän paklaus ja maalaus ja vielä tehosteseinän tapetointi ja olkkarin toisen pitkän seinän tapetointi.

Pyysimme tarjouksen kolmelta eri firmalta. Käytimme kaikki katsomassa kohdetta, uutta kotiamme.

Firma 1: Tähän menee noin kolme-neljä päivää. Sovitaan urakkahinta ja siihen kuuluu se, että me käymme ostamassa muut tarvikkeet, mutta te itse tapetit. Annatte vain maalien sävyn minulle niin ostan. Päivää ennen varsinaista remonttia käymme suojaamassa suojattavat pinnat ja poistamme entiset tapetit.

Mies oli mukava, siististi pukeutunut ja asiallinen. Hinta joka kattoi "kaiken" oli 850e. Minun mieheni mielestä sikakallis.

Firma 2: Tähän menee ainakin 8 päivää. Ainakin. Muun teen kyllä ihan parissa päivässä, mutta kattoon menee viikko. Ainakin. Materiaalit ostatte itse ja poistatte nuo entiset tapetit. Suojaamisen hoidan minä.

Mies oli mukava, todella asiantuntevan oloinen ja kuulosti erityisen rehelliseltä joka tuntuu olevan joskus tällä alalla harvinaista. Hinta hänelle oli 1400e. Ei tinkivaraa.

Firma 3: Näitä kattoja en sitten maalaa. En todellakaan. Kerran yritin maalata tällaista. Sanoin kyllä omistajalle, ettei kannata, ne tipahtaa alas kun alkaa maalaamaan. Ihan hirveä, koskaan en enää ala siihen. Te paklaatte itse ja poistatte tapetit. Lopun voin tehdä. Materiaalit ostatte te. Suojaamisen teette te.

Mies haisi tupakalle, oli epäsiisti ja jalassa oli kesäcrocksit. Hinta oli 200e.

Ihme kyllä päädyttiin siihen ensimmäisenn firmaan, eikä tähän viimeiseen :) Ja yllättäen se hinta ei mun miehen mielestä ollutkaan enää sikakallis ;)

Kolme päivää meni, ensimmäinen suojaamiseen, entisen tapetin poistoon ja paklaukseen. Toinen kattojen maalaamiseen (ei ne tipahtaneet alas!) ja kolmas maalaukseen ja tapetointiin. Eilen oli valmista.

Jälki näytti hyvältä, tosin haluan vielä käydä katsomassa päivän valossa kunnolla, kävimme vain iltasella pikaisesti vilkaisemassa, mutta olin yllättynyt silti. Mikään ei ainakaan pompannut suoraa silmille ja siihen todella kului kolme päivää ja juuri ne kolme päivää jotka olikin sovittu!

6 kommenttia:

 1. Sun täytyy levittää tätä remonttifirman nimeä kaikille lähellä asuville sukulaisille ja tutuille, koska usein sitä lukee ja kuulee kauhutarinoita :) On kyllä ollut hinnoissa melkoiset heitot, mutta tämä remppa 3 vaihtoehto kyllä kuullostaa "Jännitystä elämään" vaihtoehdolta :D

  VastaaPoista
 2. Jos olet päivänvalossakin tyytyväinen, niin haluaisitko vinkata mulle remonttifirman/äijän nimen vaikka sähköpostilla? Meidän pitäisi maalauttaa seiniä, kattoa ja portaat, enkä jaksaisi etsiä hyvää tekijää hakuammuntana. Hyvän tekijän löytäminen tuntuu olevan tosi vaikeaa, kun alalla on ties mitä crocsilompostelijoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulen, et niillä ois aika pitkä matka reissata remppaamaan ;D

   Poista
  2. Häh, täh, ok. Mä oon ajatellut teidän asuvan täällä jossain lähistöllä :D

   Poista
  3. Me ollaan asuttu vuosia Vantaalla ja Helsingissä, mutta muutamia vuosia sitten muutettiin kauemmas ja samalla lähemmäs mun vanhempia :)

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)