Google Analyticsin seurantakoodi

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Diskokylpy

Iski se flunssa kyntensä minuunkin, isoista Kinder-muna syömingeistä huolimatta, ei siis Kiki toiminut ne Kinderit flunssalääkkeenä ;)
Eilisen aamupäivä meni minulla sängyssä, lapset pelasivat Gamecubilla (ja kiljuivat jos toinen voitti epäreilusti kaksi kertaa peräkkäin) ja mies oli uudessa kodissa poistamassa niitä kammo-keltaisia tapetteja. Ei minulla ole keltaisia tapettajakaan vastaan mitään, Helsingissä asuessa valitsin ihan omin kätösin olohuoneeseen valoisat keltaiseen taittavat tapetit, mutta nämä muistutti pahasti lapsuuden kodin seiniä 80-luvulla pintoineen. Ja olivat kuitenkin siis tapetoitu ihan vasta... Mistä edellinen asukas oli edes mahtanut löytää ne tapetit....?

Tilalle tulee kuitenkin violetti (juu, kiljukaa kauhusta, se voi kuulostaa siltä, ettei se ole sen parempi) tehosteseinä ja muuten valkoiset seinät. Torstaihin mennessä siellä pitäisi olla valmista paklausten, maalausten ja tapetoinnin puolesta, sitä odottaen :)

Sunnuntai-ilta tehtiin kuitenkin se mistä pojat ovat haaveilleet. Kipaistiin tuo pikkumatka uuteen kotiin niin, että mukana oli vain  poikein pyjamat pussissa, pyyhkeet ja saippuat ja pojat pelkillä alkkareilla toppavaatteiden alla. Lapset ovat siis himoinneet sinne kylpyammeeseen siitä lähtien kun sen näkivät :)

Ja olihan se aika hieno, eivätkä pojat olisi halunneet tulla pois ollenkaan. Ihanaa siinä minun kannaltani on myös ne ovet jotka sulkeutuvat tiiviisti ja vettä ei roisku joka puolelle kylppäriä! Radioista kuului NRJ (ei mitään järkeä minusta, en todellakaana aio kuunnella kylpiessäni radiota!), kattosuihku oli mahtava ja katossa olevat led-valot sai vaihtamaan väriä kuin diskossa konsanaan... Onneksi valot saa myös tavalliseksi. Mielessä käy vain, että mitä ihmettä ne edelliset asukkaat ovat todellakin ajatelleet ;D No, sen arvaa, että radio, värivalot ja vaahtokylpy ovat juuri sitä mitä 4v ja melkein 10v rakastivat :) :)

Tuolta sitten kotiin iltapalalle ja nukkumaan ja lapsethan nukahti alle minuutissa pitkän kylpemisen jälkeen, joka siis kertoo hyvää tulevista uudessa kodissa vietettävistä illoista ;)


10 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Kinder-munat ovat tuovat iloa ja makeutta niin terveelle kuin sairastavalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ne :D varsinkin kun tämä äiti on aivan yhtä innoissaan niistä yllätyksistä kuin nuo lapset ;D
   "Mitä sieltä tuli, mitä sieltä tuli, hei, antakaa äitikin kattoo!" ;D

   Poista
  2. Nyt mulle tuli mieleen tuo Kikin esittämän laulun melodia - hih! :D

   Poista
 2. Mä taas tajuan ihan täysin!! Mäkin haluan tollaset kylpypuitteet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D mulle ne värivalot oli ehkä himpun verran liikaa ;D

   Poista
 3. Mies katselee mua sen näköisesti, että mun päässä viiraa. Mää vaan lauloin "Tule kanssani kylpyyn, tahdon samaan ammeeseen, diskovalot syttyy" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D mun nauru kuulostaa nyt täysin äänettömältä mut hytkyn tässä penkillä vaan, kun ääni meni flunssan myötä :D

   Poista
 4. Jeps, että vaihdoit sitten keltaiset violettiin ;D
  Ja kiitos flunssalääkeohjeista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihdoin :) Mutta ruman keltaisen kauniiseen violettiin ;) Sävyillä on väliä.

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)