Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Why oh why

Miksi mulle usein käy niin, että laitan veden vedenkeittimeen, luulen napsauttaneeni sen päälle ja menen tekemään jotain siinä välissä kun vesi kiehuu. Kun tulen takaisin, kaadan veden mukiin ja huomaan, et prkl, sehän on aivan kylmää. Ärsyttää joka kerta oma pää yhtä paljon, vaikka loppujen lopuksihan siinä ei mene kuin pikku hetki kun vain napsautan sen vedenkeittimen päälle niin vesi on hetkessä kuumaa.

täältä

Miksi stressaan vaatteistani ja ulkonäöstäni niin paljon aina reissuihin joilla nähdään vain todella tuttuja, hyviä ystäviä ja maksimissaan sitten matkan varrella huoltamohenkilökuntaa?

Miksi on niin vaikeaa muistaa varata Pienemmälle neuvola-aika?

Miksi me ei voitaisi muuttaa jo, en millään malta odottaa enää. Vaikkakin olen toki iloinen odottamisestani varmasti siinä vaiheessa kun se muuttotodellisuus iskee ja pitää varsinkin loppusiivota ja pakata kaikki pieni kama... ja lelut.

Miksi en rasvaa ihoani aina suihkun jälkeen, miksi senkin pitää tuntua niin vaikealta, vaikkei siihen loppujen lopuksi edes mene kauaa aikaa ja lopputulos on ihanan kosteutettu ja kiristämätön iho sen hilseilevän kuivan koppuran tilalta?

Miksi haaveilen aina jostain materialistisesta, vaikka todellisuudessa minulla on kaikki mitä tarvitsen ja paljon enemmänkin?

Miksi pizzan pitää olla lihottavaa, olen addiktoitunut pizzaan ja siitä vieroittautuminen tuntuu kamalalta. Tein eilen "terveellisempää" pizzaa iltapalaksi, vähemmän juustoa, enemmän kasviksia täytteenä ja erittäin ohut pohja. Se oli hyvää, mutta siinäkin ahneen ajatus oli, että tätä lisää! Tein tarkoituksella sen verran, ettei jäänyt palaakaan yli. Tylsä minä.

Miksi en ole nyt lämpöpeiton alla katsomassa jotain kivaa telkkarista, vaikka vein Pienemmän mummolaan jo tunti sitten, jotta saisin pakata ja tehdä eväät automatkalle ja ne on jo tehty? :)

Ihanaa viikonloppua kaikille, lähden nyt aloittamaan rentouttavan viikonlopun vieton tuonne lämpöpeiton alle, lakkaan samalla kynnet ja leikin ruisleivän olevan yhtä hyvää kuin pizza ;)

10 kommenttia:

 1. Aamen! Ihan samoja manaan aina täälläkin. Oi miksi oi miksi. Kiitos vertaistuesta, ihanaa kuulla etten ole ainoa! =)
  Ihan mahtavaa viikonloppua!!!!

  VastaaPoista
 2. Ruisleivästä saa muuten ihan järkyn hyvän pizzan ;) Sen päälle ketsuppia, pizzamaustetta ja täytteet sitten sillä millä haluaa. Joko uuniin tai mikroon. Varoituksena, tulee himo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsena tehtiin aina mikropizzaa: ruisleipä alle, täytteitä päälle + juustosiivu ja mikroon vaan, onpahan tuokin päässyt unohtumaan :D hyvä muistutus, kiitos! Vois vaikka vkl jälkeen kokeilla uuniversiona ja vähän aikuisemmilla täytteillä kuin ne lapsuuden nakit ;D

   Poista
 3. Uskon että tosi harvoin se tapahtuu että unohtat vedenkeittimen laitta pälle , useimmin laitat sen päälle kuitenkin , Hyvä sinä siinä !
  Vaatteista stressa meistä jokainen . se vaan pikkuhetki ärsyttä meitä kuitenkin menemme tapamaan ja olemme iloisia ..
  Uskon että rasvat ihoakin enemmän kuin ei rasvaa .Hyvä sinä!
  Kyllä me kaikki olemme aina yhta sama kuin sinä joskus näin ja joskus noin , se on inhimmilista , mutta sinä olet aivan ihana vaikka ei joka kerta muista rasvatta ihoa saunan jälkeen ... seuraava kerran kuin menet sauna soita ja muistutan silloin kuin tulet saunasta ulos ... joko?
  Hyvä , ihana viikonloppua sinulle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nata :)
   Tosiasia on kyl et en rasvaa, varmaan 2-3x vuodessa, aivan liioittelematta, muistan/jaksan rasvata koko kropan ja ehkä kerran kuussa lätkin rasvaa niihin kuivimpiin kohtiin... Mutta nyt laitoin vartalovoipurkin niin näkyvään paikkaan, että jo on kumma ellei ala rasvaus sujumaan!!

   Poista
  2. minä sanoin että olet hyvää rasvaamaan ja muutenkin ... heh ...

   Poista
 4. Oikein, oikein hyvää viikonloppua! Jätä nämä Why kysymykset kotosalle ja pidä hauskaa! :)

  VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)