Google Analyticsin seurantakoodi

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Terveisiä pyykkivuoren huipulta!

Neljän ihmisen pyykkikasa kolmelta päivältä ei teoriassa kuulosta pahalta, mutta käytännössä se onkin ihan jotain muuta... Varsinkin kun yhdet vaatteista on hyvin sotkettuja, kuinka paljon tuhoa paitoihin voikaan tulla muutaman lapsen kokoontuessa yhteen värittämään..?? Vastaus on: Todella paljon!

Ihana oli reissu :) Ja kaikki meni juurikin hyvin. Etukäteen stressasin tietysti eniten Pienimmän syömisiä. No ne menivät lähinnä siinä sivussa, kun ehti leikeistä. Syöminen sujui niin sutjakkaasti ettei ole koskaan syönyt kotona sitä vauhtia :) Eikä tahtia haitannut yhtään se, että samaa mössöähän se oli joka päivälle tarjolla, koska kaikkia Pienemmän ruoista ei pysty raahaamaan mukana (sit ois tarvittu erilliset kattilat, ettei tule kontaminaatioita johonkin mikä aiheuttaa isomman reaktion jne).

Poikia ei muuten nähnytkään kuin ruokapyödässä ja nukkumassa, niin menivät kavereiden kanssa, ihanaa :) Eri ikäiset lapset leikkivät hippaa, piilosta ja muita vastaavia ja Pienempi otettiin ihanasti mukaan, vaikka olikin paljon nuorempi kuin muut (paitsi joukon vauva, ihana 6kk, joka tyytyi katselemaan hippaa naureskellen, heh).

Arkeen on kiva palata virkistäytyneenä seurasta jota tankattiin oikein kunnolla :)
Tosin tämä aamu on mennyt kylkisymbioosissa Pienemmän kanssa, tuli sitten kotiin tultua kauhea äititankkaustarve, kun ei koko viikonloppuna "nähty" ;D

Nyt mun teoriassa kuuluisi olla tuolla pyykkivuorella huhkimassa, mutta keitin teetä, nappasin pullan (jäi vähän huono syöminen päälle vkl, kuinka nopeaa 6kg tulee takaisin, testaanko...) ja avasin netin, pitäähän mun hurjan 3 päivän tauon jälkeen päästä takaisin kärryille blogeihin, ne pyykit ei katoa minnekään :)

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanalta kuullostaa kylkisymbioosi :) Meillä lapsi tulee vaan kiristettynä, uhkailtuna tai lahjottuna ja sitten kysyy 3 sekunnin päästä, että joko riittää ja joko saa nousta :)

    VastaaPoista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)