Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Sitruunamuffinsi mangotuotejuustolla

Innostuin leipomaan aamusella. Tai minut innosti leipomaan vanhaksi menossa oleva Valion Viola mangotuorejuusto.

Muffinsit on aina suosikkeja ja niinpä tein nyt oikein perusmuffinseja, lisäsin vain vähän sitruunamehua taikinaan mukaan ja päällyste on tosiaan sellaista tuorejuusto plus tomusokerimössöä.

Vien näitä aina tuliaisiksi mummolaankin, kipaistiin Pienemmän kanssa heti viemään näitä, koska mummi rakastaa tuoretta pullaa eikä nyt jalka paketissa jaksa leipoa eikä näin ollen saa sitä joka aamu kahville, pitäähän se tilanne pelastaa aina kun ehtii ;)

Tuosta tuli taas mieleen se ihana asia, että saadaan todella jatkaa asumista tässä aivan mummolan lähellä, eipä tällaisia pikaleipomisvisiittejä mistään kauempaa tulisi tehtyä!

6 kommenttia:

 1. Mummi on taatusti ylpeä ja tyytyväinen, kun tuollaisia ihanuuksia sinne kannat. Ei pitäisi juuri ennen lounastuntia tuollaisia katsoa ollenkaan - joutuu olemaan entistäkin jämäkämpi sen keittonsa kanssa;)
  Aurinkoista loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Jos niitä vielä jäi niin mää voin ottaa loput :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mulla on suoranainen ongelma muffinsipellin kanssa. Miksi ihmeessä siihen mahtuu vain 12 kpl?! Ainakin 24 pitäisi mahtua. Tosin taaskaan en ole edes googlettanut et onko isompia olemassa, nappasin ton pellin kun se oli halpa ;D

   Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)