Google Analyticsin seurantakoodi

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Sagaform minimatkamuki

Sagaformilla on tällaisia ihania take away-mukeja ja huomasin nyt Valintatalossa näitä, oli pakko ostaa yksi ihanuus hintaan 8,90e (tai sinne päin ainakin).

Ajattelin nimittäin tämän ratkaisevan aamukahvi-ongelman. Sehän on se, että keitän kyllä aamulla sen kahvin (joskus teen) ja kaadan kuppiin (joskus tosin unohdan kokonaan sen keittämisvaiheen ja vain kaadan kuppiin kuten kerroin vähän aikaa sitten...), mutta sitten unohdan juoda sen!
Ja puolen tunnin-tunnin päästä kun vilkaisen tiskipöydälle niin siinähän se nököttää juomaton kahvi. Ja sitten juon sen kylmänä, enkä ole koskaan edes uskonut kylmä kahvi kaunistaa-mantraa. Juon sen koska tarvitsen sen kofeiinin ja olen turhan laiska keittämään sitä uudestaan.
Huh, minusta paljastuu aina vain lisää laiskuuden huipentumia!

Laatikossa luki mielestäni minimatkamuki, mutta 2dl tämä ainakin vetää. Isompi olisi ollut vielä enemmän mieleeni, joten jos tämä on mini niin oletan jossain olevan myynnissä myös maxi?

2 kommenttia:

  1. 2 dl kahvimuki on shottikokoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se liian pieni :( ei mahdu kahvi+maito. Mutta se on niiiin söpö ;D Mun täytyy googlata joku nettikauppa mistä saa sit isompaa, koska sellainen on oltava, eihän tuossa nimessä muuten ole mitään logiikkaa?

      Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)