Google Analyticsin seurantakoodi

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkä viikonloppu

Todella pitkä viikonloppu edessä, kaikki muut paitsi minä (vielä, kop kop) flunssassa, kuumetta, yskää ja nuhaa siis tiedossa ja tottakai sairastuminen tapahtui juurikin tänä iltana!

Viikonlopun pelastajaksi bongasin tämän: Filmnetin joka on siis idealtaan samantyylinen kuin suosikkini Netflix, mutta tuoltapa bongasinkin heti Girlsin minulla kesken jääneen toisen kauden (pääsen katsomaan sen lopun josta kohistiin!), kohta alkaa myös Games of Thronesin 3 kausi suoraan samaan aikaan kuin niiden ensi esityksen C More kanavilla ja elokuvissakin bongasin montakin joita olen halunnut katsoa (mm. Babycall), vaikkakin tarjonta on vielä suppeaa Netflixiin verrattuna näyttää se silti riittävältä :)

Lapsille merkkasinkin jo katselulistaan huomiselle Chuggingtonia niin, että tuntuu ja varmasti pojat katsovat mielellään myös Alvin ja Pikkuoravat 3 vaikka ovat sen jo kertaalleen katsoneet.

Näinpä se viikonloppu menee flunssaisissa tuijottelu tunnelmissa!

Ai niin! Ensimmäinen kuukausi kymmenen senttiä nyt! 

2 kommenttia:

  1. No voi, voi. Teille tuli ihan kirjaimellisesti pitkäperjantai. Toivottavasti saatte sen taudin ulos ovesta ennenkuin se iskee suhunkin kyntensä. Auttaisikohan yhtään jos sää torjuisit sitä tautia Kindereillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auttaa se ;D nimim. 2 jätti-kindermunaa syötynä jo eikä taudista tietokaan (mutta kyllä noi munien lelut on olleet tänä vuonna surkeita!!)

      Poista

Kerro jotain, se ilahduttaa :)